Fecal Soil Analysis

May 4

Fecal Soil Analysis


Mennesker og dyr avføring inneholder mange bakterier. Dyr avføring brukes som gjødsel for noen planter og grønnsaker. Den mikrobielle mangfold som avføring bidrar til jord er vanligvis en god ting. Det fremmer nedbrytning av forskjellige næringsstoffer, og flere av disse bakterier lever i symbiose med planter. Testing jord for fekal forurensning dreier seg om denne økningen av mikrober.

koliforme Test

En koliforme test er faktisk en test for tilstedeværelse av bakterier fra familien Enterobacteriaceae. E. coli, som vanligvis finnes i avføring, er medlem av denne familien. Et høyt antall av E. coli, slik som 200 organismer pr 100 ml av oppløst jord, blir tatt som bevis for fekal forurensning i jordsmonnet.

"La det råtne"

Et billigere, enklere, men mer tidkrevende testen er "la det råtne" test. Jord er forurenset av avføring inneholder mikrober som vil brytes materialer som papir, tøy og tre. Du kan finne ut om jorda er forurenset ved å sammenligne den tiden det tar for et stykke papir brytes ned av steril jord til den tiden det tar papir brytes ned av en lik mengde av tvilsom jord.

respirasjonsfrekvens

Når jord frigjør overskudd av karbondioksyd, det sies å ha en høy pusterytme. Dette kan tyde på det er ekstra mikrober til stede. Imidlertid fuktighet og temperatur påvirker også åndedrett. Derfor er høy respirasjon veiledende, men ikke definitive av fekal forurensing av jord.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com