Hva er de helsemessige fordelene av Bukkehornkløver & amp; Timian?

February 7

Bukkehornkløver frø og friske blader legge en pikant, litt bitter smak til indiske karriretter, pickles og chutneys. Kokker stole på timian å legge smak til velsmakende retter. I tillegg er både bukkehornkløver og timian er terapeutiske planter med en rekke helsemessige fordeler. Innkapslet tilskudd av en kombinasjon av de to urter er annonsert som en behandling for bihulebetennelse. Diskuter alle medisinske og ernærings spørsmål med helsepersonell før du tar noen urte-behandlinger.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver anlegget produserer små, rektangulære, gul-grønn frø som brukes ofte i Øst-indisk mat. I tillegg er disse merkelige utseende frø er en av de eldste og mest verdifulle naturmidler. Naturmedisinere anbefaler bukkehornkløver frø for mange forhold, inkludert høyt kolesterol, dyspepsi, forstoppelse, snaut morsmelk produksjon, og feber. Frøene er ofte matet til invalide som en tonic og for å øke vektøkning. Ifølge Plants for a Future nettside, hver på 100 gram Bukkehornkløver frø inneholder over 23 gram protein, 8 gram fett og mer enn ni gram fiber. Pulverisert frøene blandes med vann og påføres som et omslag for koker og brannskader. Ta kontakt med en kvalifisert helsepersonell hvis din medisinske tilstand er alvorlig eller vedvarende.

timian

Timian, eller Thymus vulgaris, er en flerårig lav voksende plante, ofte brukt som bunndekke. Bier elsker timian plantens små hvite eller lilla-farget blomster, og kokker holder timian honning i høy aktelse. Favorisert i Middelhavet og gresk mat, timian også har vært brukt som et terapeutisk urt i århundrer. Mange forhold er påstått å bli hjulpet av timian te, inkludert angst, trøtthet og depresjon. I antikken, herbalists brukes timian som en antispasmodic å behandle kramper, ifølge Gaea og Shandor Weiss forfatterne av "Growing og bruke de helbredende urter." Olje av timian, kalt tymol, er antiseptisk og kan hjelpe sårheling. Spør legen din hvilke naturmidler som er aktuelle for deg.

klinisk sammendrag

The Memorial Sloan-Kettering Cancer Center rapporterer at mennesker og dyr forskning på bukkehornkløver viser anleggets evne til å behandle høyt kolesterol og diabetes samt beskytte leveren. Test-tube forskning tyder på at bukkehornkløver kan være beskyttende mot enkelte kreftformer og kan også ha flere helsemessige fordeler. Urten kapasitet til å øke produksjonen av morsmelk trenger videre studier. Bukkehornkløver bør unngås hvis du har en hormonell sensitiv kreft. I forhold til timian, fytokjemikalier i bladene ser ut til å slappe av fordøyelseskanalen og bronkiene, forklarer sin mangeårige bruk for brystet lunger og fordøyelsesbesvær. I klinisk forskning, olje av timian demonstrerte også antibakteriell og antioksidantaktivitet, ifølge en 2011 artikkel i "naturlige produkter Communications" journal. Ta kontakt med en kvalifisert helsepersonell før du legger disse urter til din diett.

Sikkerhet

Du bør ikke innta timian olje, forklarer "Complete Guide to Trygge urter." Det er lurt, i tillegg til å holde seg borte fra tannkrem som inneholder timian olje. Gravide kvinner trenger å styre klar av bukkehornkløver og store doser av timian, da disse urtene kan føre til spontanabort. Diabetikere bør kun bruke bukkehornkløver under deres lege tilsyn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com