Oil of Oregano Vs. Forkjølelse & amp; Influensa

March 9
Oil of Oregano Vs. Forkjølelse & amp; Influensa

Oregano er medlem av mynte familien, sammen med sitronmelisse, basilikum, peppermynte, salvie, rosmarin og timian. Dette anlegget gruppen står for over en fjerdedel av de mest brukte urter. Oregano olje ekstrakt er høy i essensielle oljer skilles fra undersiden av plantens blader, og har vært brukt tradisjonelt for en rekke medisinske formål. Oljen har blitt påvist i vitenskapelige studier for å være et effektivt antimikrobiell agent. Resultatene fra denne undersøkelsen og ekspert meninger variere på oregano olje effektivitet mot forkjølelse og influensa.

aktive forbindelser

Tradisjonelle urte medisin praksis bruke oregano olje hovedsakelig mot bakterier, sopp og parasitter. Det er noen anekdotiske bevis for sin effektivitet mot forkjølelse og influensa virus, men flere studier er nødvendig for å bekrefte disse effektene, sier Richard Stooker, forfatter av boken "Beat the Flu". Oregano olje inneholder 50 aktive forbindelser med immun-boosting og bakterie-bekjempelse egenskaper og antioksidanter som reduserer betennelse. Dens næringsinnhold inneholder vitamin A og C, som begge støtter luftveiene helse og bidra til å bekjempe infeksjoner. Oregano olje også inneholder kalsium, kalium, sink, jern, mangan, magnesium, kobber og bor.

Ineffektive mot influensa

En studie publisert i juni 2004 utgaven av "Journal of Agricultural and Food Chemistry" fant at oregano olje var ineffektive mot influensavirus. I studien, den essensielle oljen inhiberes 25 forskjellige typer av bakterier, 12 typer sopp og én type av gjær. En oregano ekstrakt brukt i studien var effektiv mot herpes simplex virus.

Bredspektret Effects

Olje av oregano er en utmerket bredspektret antibiotikum med oppvarming, tørking egenskaper som bidrar til å helbrede luftveiene og andre infeksjoner. Bortsett fra dens antibakterielle egenskaper, er dette eterisk olje anvendelige mot virus og sopp. Forkjølelse og influensa svarer godt til olje av oregano, og det er også brukt for lungesykdommer som astma, lungebetennelse, kikhoste og tuberkulose, ifølge Paul Pitchford i sin bok "Healing med Whole Foods. Asiatiske tradisjoner og moderne Ernæring" Oregano olje er allsidig og kan tas internt i kapsel form, eller du kan legge til et par dråper til et dampbad og inhalerer dampen direkte.

Luftveis Effects

Olje av oregano hjelper lungene gjenopprette fra en kamp med en forkjølelse eller influensa ved tynning slimete, noe som åpner for lettere å puste og raskere fjerning av infiserer viruset, sier naturlege Linda Page i hennes bok "Linda Page er sunt Healing: A Guide to Self healing for alle. " Oregano olje har også antivirale og antibakterielle egenskaper som direkte hemmer kaldt og influensa bugs. Page anbefaler en luftveis avgiftning program som bruker oregano olje sammen med andre urter, for eksempel mullein, marshmallow, pleuritt rot, heggen, ingefær og horehound.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com