Oppskrift på Neti Pot Wash Solution

March 9

Mange mennesker lider av sinus problemer som oppstår for en rekke årsaker, inkludert direkte reaksjoner på allergier og miljøgifter. En naturlig rette - som brukes av yogier i India i mange år, men bare fanger på i Amerika - er neti potten. Begrepet neti er avledet fra en indisk medisinsk uttrykket "Jala neti", som bokstavelig talt betyr vann, men refererer til denne neseskylling. Under en vask, er en saltoppløsning i neti potten strømmet inn hvert nesebor for å rense lomme passasjer. Løsningen kan kjøpes, eller du kan lage en enkel saltvann vaske seg hjemme.

neseskylling

På grunn av en vanlig høy eksponering for støv og forurensning, kroppens filtrering mekanisme ofte blir overbelastet. Regelmessig rensing av nesegangene gir dem mulighet til å drive mer effektivt, og dermed holde deg sunnere. En neti potten ligner en vannkoker. Flimmerhårene, eller små nesen hår, forsvare seg mot allergener og holde nesen ren. Disse cilia - når de blir skadet over tid på grunn av bihuleproblemer og allergi - jobbe mindre effektivt. Regelmessig nasal vask, men kan hjelpe flimmerhårene arbeid igjen.

Nasal Wash Solution

Du trenger bare salt og destillert vann til å blande en hjemmelaget neti potten løsning. Legg 1/8 ts. salt i en kopp vann. Vann fra springen anbefales ikke. Hvis du ikke har destillert vann, koke vann fra springen. La det avkjøles til romtemperatur og tilsett salt.You kan også kjøpe en pre-laget nasal vask --- selges ofte med neti potten --- men blande det selv er rimeligere.

Effekt av hjemmelaget Solutions

Gjort riktig, hjemmelagde nesevasker er like effektive som over-the-counter løsninger, i henhold til allergi og astma spesialist James T. Li, MD, av Mayo Clinic. Følge instruksjonene for salt per destillert vann ratio. Også, hvis du velger å koke vannet, pass på at vannet ikke er for varmt, da dette kan ytterligere irritere nese passasjer. Hvis du opplever alvorlige sinus symptomer eller ikke finne lindring, ta kontakt med en øre-nese-hals spesialist.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com