Magnesium & amp; occipital Nervesmerter

July 21
Magnesium & amp; occipital Nervesmerter

Occipital nevralgi er smerte som følge av traumer til de mindre og / eller større occipital nerver, som ligger på baksiden av hodet. Denne smerten kan kjennes i øvre del av ryggen, nakken og bak ørene og er vanligvis skarp og sjokklignende karakter. Nummenhet kan også forekomme i disse regionene. Det kan være vanskelig å skille fra andre hodepine som migrene og spenningshodepine.

årsaker

Occipital nervesmerter er forårsaket av noen fornærmelse til occipital nerver. Skade på hodebunnen, inkludert hodeskade er en mulig årsak. Tight occipital muskulatur fører til klemte nerver kan også være en medvirkende årsak til denne tilstanden. Betennelse i området kan føre til irritasjon av nerver, som deretter kan føre til smerter. Ofte er det vanskelig for legene å fastslå som eksakte årsaken.

Diagnostisering bakhodet Nervesmerter

En bedøvelse nerve blokk til occipital nerve forårsaker lindring av smerte er diagnostisk for occipital nervesmerter. Sann occipital nevralgi er sjelden. Vanligvis er det en sekundær faktor til en underliggende tilstand, slik som migrene som fører til betennelse irriterende til occipital nerver.

Hvordan Magnesium Hjelper

Kramper i muskulaturen rundt occipital nerver har vært antatt å forverre occipital nervesmerter. Terapeutiske doser av magnesium har vist seg å redusere muskelspasmer. Magnesium bidrar også med nerve helse og overføring av signaler gjennom nervesystemet. Magnesium utvider også blodårene. Vasodilatasjon ville hjelpe occipital nevralgi sekundært til andre former for hodepine - spesifikt, migrene.

forholdsregler

Symptomene på occipital nevralgi er vage og kan være assosiert med andre forhold. Det er viktig å diskutere denne tilstanden med legen din før du starter noen behandling diett på egen hånd. Når legen har diagnostisert tilstanden som occipital nevralgi, diskutere med henne hvor mye magnesium du bør ta og hvilken form ville være best for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com