Oppskrifter for hjertesykdom og diabetes

June 21

Det grunnleggende hjerte-sunt kosthold som også bidrar til å opprettholde diabetiker helse er nok av frukt, ikke-stivelsesholdige grønnsaker og begrenset mettet fett og natrium. Det første trinnet i å unngå mat høy i kolesterol, natrium og fett er å begrense spise ute. Mange restauranter ikke gi ernæring informasjon på menyen, og er ofte høy i natrium og mettet fett. Administrere kolesterol og blodsukker nivå ved å forberede måltider hjemme, og del dine måltider i henhold til The American Diabetes Association er "Lag din Plate" online-delen.

Frokost

Frokost er spioneringen som det viktigste måltidet av dagen, og det er sant; spise et lett måltid i morgen som gir vitaminer og ikke mer enn 400 kalorier gir deg energi er nødvendig for funksjon. Unngå å spise sukkerholdige frokostblandinger, syltetøy og bevarer som de kan føre til at blodsukkeret til å stige. Ifølge "Quick & Easy Cookbook", kan du fortsatt nyte din favoritt mat så lenge du erstatte usunne ingredienser. Arme riddere er den perfekte frokost mat som kan fylle deg opp, og kan være sunt ved å erstatte egg med egg substitutter og bruker skummet melk i stedet for helmelk.

Skjær fransk brød og skjær en lomme i hver skive, og sett dem til side. Bland 1/4 c. lys kremost, 1/2 ts. strimlet appelsinskall, og 1 ts. appelsinjuice i en bolle. Bruk teskje til å stappe hver lomme med kremost blandingen. I en egen bolle, bland 2 ss. skummet melk med egg substitutter som tilsvarer 3 egg. Sett hver brødskive i blandingen og la den suge på hver side i 30 sekunder. Spray en stekepanne eller takke med vegetabilsk olje spray, og plassere den på ovnen over middels varme. Stek hver side av brød i tre til fire minutter, eller til brødet er en gyllen farge.

Lunsj

En sunn lunsj er en som har rikelig med grønnsaker, komplekse karbohydrater og en liten mengde meieriprodukter. Ifølge American Diabetes Association, komplekse karbohydrater som finnes i hele korn brød er gunstig for lunsjtid som det bryter ned sakte, noe som får deg til å føle deg mett til middag, og vil ikke øke blodsukkeret raskt.

Et åpent ansikt vegetabilske sandwich kan raskt gjøres ved forvarming broiler og kutte en hel-korn engelsk muffin i halvparten. Spre Dijon sennep over hver side av muffin, og spre hakket rød og grønn paprika på hver side av muffins. Legg 1/4 c.shredded gulrøtter og 1/2 c. hakket brokkoli. Spre grønnsakene over muffin og dekk med 1/2 c. av strimlet fettfattig Monterey Jack ost. Plasser smørbrød på uoppvarmede rack av din broiler pan, og la det koke i 2 til 3 minutter. Dette måltidet inneholder bare bringe 352 mg natrium, 24g karbohydrater og 246 kalorier.

Middag

Motstå trangen til å steke kylling og stek den i stedet for å redusere mettet fett. Bakt kylling og ris med urter er en sunn oppskrift som gir store mengder protein og rammer mettet fett å bare 1g per porsjon. For å lage denne retten, forvarme ovnen til 350 grader F. Skyll kyllingbrystene grundig, klapp dem tørre med et papirhåndkle og sett dem til side på en ren plate. Tømme et 5-oz. pakke med brun ris og vill ris i en 2-liter glass bakervarer parabol, og hell i 1 1/2 c. vann. Rør blandingen og tilsett 1/4 c. tørr hvitvin, 3/4 ts. tørket italiensk krydder og en 9-oz. pakke med frosne erter. Fortsett røring inntil ingrediensene er blandet godt, og legg kyllingen på toppen. Dekk formen og stek i en time, til kyllingen er ferdig kokt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com