Magnet behandling for Carpal Tunnel

October 30
Magnet behandling for Carpal Tunnel

Carpal tunnel syndrom skyldes en tilstand som begrenser din carpal tunnel, som går langs innsiden av håndleddet i retning av fingrene, ifølge MayoClinic.com. Tunnel hylser en viktig nerve som sender nervesignaler og følelse til fingrene. Når komprimert på grunn av skade, repetitive flexing og forlengelse av fingrene - eller sykdommer som diabetes, leddgikt og enkelte hormonelle forstyrrelser - smerte, nummenhet og muligens svakhet av hele hånden kan føre til.

Definisjon

Consumer Health Anmeldelser definerer magnet behandling som en ikke-medisinsk behandling for smertelindring. Det er ikke-invasiv og jobber mer for å påvirke kroppens reaksjon på smerte enn på smerten selv.

Historie

Kineserne opprinnelig tenkt terapeutisk bruk av magneter mer enn to årtusener siden som en del av deres tro på Chi, flo og fjære av kroppens livskraft. Asiatiske land fortsette å bruke magnet behandling som en integrert del av medisin i dag. Vestlige sivilisasjoner var tregere til å omfavne konseptet, men jeg bruker magnetic resonance imaging for å hjelpe i helbredelsen av ødelagte og brukket bein. Gamle egypterne, Hippokrates og 15. århundre kjemiker Paracelsus også dokumentert bruk av magnetiske terapi.

Teori

Magnetiske felt har kapasitet til å påvirke ladede partikler i blodet, noe som teoretisk kan føre blodet til å bevege seg og kan skape varme, ifølge Consumer Health anmeldelser. Dette gjør at blodårene utvider seg og utvide seg. Blodstrømmen øker rundt carpal tunnel, fjerner giftstoffer og bringe inn nye næringsstoffer. Det kan også påvirke nerveimpulser ansvarlig for smerte og slappe håndledd muskler.

Metode

Magneter kan plasseres mot fronten av håndleddet og mot din carpal tunnel samtidig. De er tilgjengelige som selvklebende strimler og håndleddet wraps, ifølge Aetna hjemmeside, Intelihealth.

Forskning

MayoClinic.com indikerer at magnetterapi ikke gir samme lettelse for carpal tunnel syndrom som mer konvensjonell terapi gjør. Det amerikanske National Department of Medicine rapporterer også om en 2002 klinisk studie med 30 carpal tunnel syndrom pasienter som viste ingen forskjell i smerte nivåer mellom de som bruker ekte magneter og de som bruker placebo magneter. Consumer Health Anmeldelser Men siterer en 1997 studie rapportert i Journal of Rheumatology som støtter bruken i lindrende leddgikt smerte, så magneter kan ha noen effekt på smerte.

Advarsel

Aldri begynne magnet behandling for carpal tunnel problem hvis du har en pacemaker, defibrillator eller noen annen form for implanterte medisinske utstyret. Aetna advarer om at magneter kan potensielt påvirke deres funksjon og forårsake livstruende problemer. Aetna råder også at gravide kvinner eller alle som lider av blødningsforstyrrelser bør konsultere lege før du prøver denne behandlingen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com