Snack mat som gjør at du mister vekt

August 1

Å miste vekt og snack matvarer ikke høres ut som setninger som hører hjemme i samme setning. For mange maner sunt å spise opp tanker om mat de gruer --- kanskje rosenkål eller brokkoli --- men kort av å konsumere det du egentlig ikke liker, det finnes måter å snack som er sunt og vil hjelpe deg å miste vekt.

Velg Snacks høy i protein og fiber

Å spise snack mat som inneholder mye protein eller fiber (eller begge) vil hjelpe deg å gå ned i vekt ved å gjøre du føler deg full, får deg til å spise mindre. Over tid vil dette bidra til å barbere av overskytende pounds. Prøv for eksempel hardkokte egg, som er høy i protein og lite kalorier.
Ethvert produkt laget med soya, slik som melk eller iskrem --- inneholder store mengder fiber og protein. Prøv å lage smoothies med soyamelk og bær eller kakao, eller lage en milkshake ut av en av disse kombinasjonene som bruker soya iskrem.
Mandler er også høy i protein og fiber og inneholder magnesium, en kritisk komponent for produksjon av energi og regulere sukkernivået i blodet ditt. Snacking med mandler bidrar til å holde sukker nivåer stabil, noe som vil hindre cravings forårsaket av plutselige fall eller stigning i insulin (insulin pigger forårsaket av inntak av sukkerholdige matvarer også føre til at kroppen til å lagre ekstra kalorier som fett). En annen fordel med mandler er at strukturen av deres cellevegger reduserer fettopptaket. Prøv å legge dem til soya iskrem. I tillegg den store mengden av umettet fett i mandler (og nesten alle nøtter) gjør dem vanskeligere for kroppen å fordøye, slik at du kan brenne flere kalorier.
Yoghurt og noen lav-fett meieriprodukter som cottage cheese, leverer også mye protein, og spise disse på en daglig basis har vist seg å redusere magefett. Legg bær, epler eller pærer å lage yoghurt eller cottage cheese en enda sunnere, mer tilfredsstillende snack.
Hvis du føler behov for å spise en muffins eller bagel, plukke en laget med hele korn, som er høy i fiber og gjør kroppens bruk av insulin mer effektiv, og dermed hindre vektøkning.

Snack på Grønnsaker og lav glykemisk Fruits

Frukt som epler og pærer inneholder mye fiber og vann, noe som reduserer cravings og forlenger fordøyelsen. Dette betyr at du vil føle deg mett lenger, og fiber vil blokkere opptaket av noen kalorier, faciitating vekttap.
Bær er også rik på fiber og inneholder mange antioksidanter, som øker blodgjennomstrømningen og hjelper musklene trekke seg mer effektivt under trening.
Du kan også snack din vei til vekttap ved å spise grønne greener som spinat og brokkoli. Foruten å være lav i kalorier og høy i fiber, både inneholde høye nivåer av kalsium, et viktig mineral for muskel sammentrekning under trening.
Fordi både selleri og kål er vanskelig for kroppen å fordøye, det handler om å konsumere enten kan faktisk forbrenne flere kalorier enn de inneholder. Prøv å spre lav-fett peanut eller mandel smør på selleri for å legge til protein og fiber.

Ta de riktige valgene

Hvis ingen av de ovennevnte tilfredsstiller kan du alltids hjelpe anspore vekttap ved å gjøre de riktige erstatninger. For eksempel, i stedet for gumlet på kjeks, spise hele korn toast med peanøttsmør. Ta en håndfull av høy-fiber, høy-protein valnøtter i stedet for å grave i en pose chips. Når du vil ha noe virkelig søt, nå for en håndfull frosne kirsebær, eller kaste dem i en blender med litt soyamelk og kakaopulver.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com