Chromium klorid Vs. Chromium picolinate

May 18

Chromium klorid Vs. Chromium picolinate


Krom er et sporstoff som har blitt hevdet å være avgjørende for det som kalles glukose toleranse faktor (GTF). Det er ikke kjent om GTF er en faktisk næringsstoff eller ikke, men de næringsstoffene som er relatert til det er viktig å opprettholde blodsukkernivået. Krom klorid og krom picolinate er kosttilskudd som skal hjelpe insulin for å holde seg på de beste nivåene.

Kilde

Krom (III) klorid er det viktig mat-baserte næringsstoffer som gir krom i dietten. Krom (IV) klorid er avledet fra krom (III) klorid, og har industriell bruk. Krom (III) klorid er funnet i store mengder i slike matvarer som ost, lever og hvete korn. Krompikolinat er en forbindelse av krom og pikolinsyre. Chromium picolinate er ikke finnes naturlig; imidlertid, kan pikolinsyre hjelpe til krom absorpsjon, slik at det er en nyttig forbindelse.

Form

Både krom klorid og krom picolinate kan tas som kosttilskudd og tas oralt i pilleform. Disse pillene skal være tilgjengelig over disk i de fleste apotek.

fordeler

Kromklorid kan hjelpe i å forebygge type 2 diabetes ved å øke insulin nivåer i kroppen. Dette er en fordel for alle krom kosttilskudd. Imidlertid er krompikolinat til stede i mange kosttilskudd og har vært hevdet å hjelpe til med vekttap. Men det er ingen vitenskapelige bevis som støtter denne påstanden.

Bivirkninger

The Linus Pauling Institute of Oregon State University hevder at det er ingenting som tyder på at krom klorid har negative effekter på kroppen. Imidlertid, det stress som høyt inntak av kromklorid kan være farlig og bør unngås. Utilstrekkelig studier har blitt gjort på bivirkninger av krom picolinate. The Linus Pauling Institute hevder også at det har vært noen rapporter om "nyresvikt og nedsatt leverfunksjon."

betraktninger

Du bør rådføre deg med legen din før du bruker noen kosttilskudd for å sikre at de ikke reagerer negativt med medisiner som du allerede tar eller forhold som du allerede lider av.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com