Slik reparerer en Dawn Simulator

February 6

Slik reparerer en Dawn Simulator


En morgengrysimulatoren vekker deg gradvis og forsiktig ved å sakte øke mengden av lys i rommet, som om du skulle våkne til en naturlig soloppgang. Våkne til gradvis lys, snarere enn til en brå lys eller høy alarm, kan hjelpe deg til å føle deg uthvilt om morgenen. Dawn simulatorer også brukes til å behandle værsyke (SAD) fordi de bidrar til å lindre apati, problemer med å våkne og depresjon som SAD lider erfaring i vintermånedene på grunn av færre dagslys timer. Hvis morgengrysimulatoren ikke fungerer som det skal, kan du prøve ulike feilsøkings tiltak for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Sjekk at den lokale tiden er satt til er fremfor pm Kontroller også at "Dawn" tid er satt 30 til 60 minutter før du ønsker å våkne slik at enhetens lys når full lysstyrke på riktig tidspunkt.

2 Kontroller at lampen er byttet til "på" og at lyspæren virker. Hvis pæren er brent ut, må den skiftes.

3 Sjekk om du bruker riktig spenning og pære wattstyrke for din daggry simulator. Se enhetens brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner om spenning og effekt.

4 Koble fra enheten hvis det funksjonsfeil etter et strømbrudd. Vent noen minutter, og deretter plugge enheten inn i strømkilden. Du må kanskje omprogrammere egendefinerte innstillinger.

5 Send morgengrysimulatoren til produsenten for service hvis problemet er alvorlig eller vedvarer. Sjekk brukerhåndboken for garanti og service.

Hint

  • Sjekk morgengrysimulatoren bruksanvisning for informasjon som er spesifikk for din modell.
  • Lese enhetens bruksanvisningen grundig før du bruker enheten kan hjelpe deg å unngå problemer med apparatet.
  • Demontering et morgengrysimulatoren i et forsøk på å reparere elektroniske problemer på egen hånd kan gjøre garantien ugyldig.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com