Normale verdier av hjertesvikt blodprøveresultater

December 10

Hjertesykdom er den ledende drept av amerikanerne. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, sto hjertesykdom i overkant av 27 prosent av alle dødsfall i USA i 2005. Legene gir håp i møte med dette problemet gjennom utvikling av en test som kan gi et bedre bilde av hjertesvikt risiko. De har satt standarder for hva som regnes som "normal" i testresultatene.

Testen

Leger utføre en enkel blodprøvetaking på pasienten som mener hun kan stå i fare for hjertesvikt. Lab teknikere deretter identifisere hvor mye B-type natriuretisk peptid (BNP) er til stede i blodet. BNP er et neurohormone produsert av hjertet. Det er kun produsert når hjertet er stresset, er så høye nivåer av BNP i blodet regnes som et dårlig tegn. Lave nivåer av BNP i blod gjør at hjertet arbeider godt og at risiko for hjertesvikt er lav.

test Viktig

BNP test kan ikke forutsi med 100 prosent nøyaktighet at en person kommer til å utvikle hjertesvikt. Med godt kosthold og mosjon, kan noen hjerteproblemer reverseres (eller i det minste forhindret fra forverring). Høye tall i testresultatene og dermed avsløre bare hvem som er på økt dødelighet risiko og er ikke en prediktor for om døden er helt eminent. Det er viktig for å forstå hva behandling regime en person har til å gjennomgå for å få hjertet til å fungere normalt.

normale nivåer

Generelt er små mengder av BNP indikere et sunt hjerte; risiko for dødelighet øker som BNP stiger. The Mayo Clinic rapporterte i 2009 at leger ikke anser deg å være i fare for hjertesvikt hvis BNP blodprøveresultatene er 100 pikogram per milliliter (pg / ml) eller mindre. Resultater mellom 100 og 300 pg / ml avdekke mulig hjertesvikt, og resultatene av 300 pg / ml eller mer be en hjertesvikt diagnose.

tilleggstester

BNP blodprøve bør ikke brukes som eneste vurderingen av hjertesvikt risiko. Det bør kombineres med andre tester som måler hjertefunksjon. Den C-reaktivt protein test, for eksempel, kan bidra til å bekrefte en diagnose av hjertesvikt, fordi den måler mengden av inflammatorisk respons som er oppstått i legemet. Betennelse er knyttet til fettavleiringer arterier. Andre tester som kan brukes i forbindelse med den BNP testen omfatter fibrinogen, homosysteine, kolesterol og lipoprotein-A-tester.

De neste trinnene

Hvis du har forhøyede BNP nivåer, kan legen din hjelpe deg med å utvikle en behandlingsplan som kan inkludere kosttilskudd endringer, mosjon, og / eller medisiner. Hvis BNP nivåer viser ditt hjerte svikter, så du trenger kosttilskudd endringer, medisiner eller i verste fall, en hjertetransplantasjon. Du legen vil foreskrive behandling basert på hvor alvorlig kompromittert hjertet ditt er. Uansett hva resultatene viser, kan du bli bedt om ikke å misbruke alkohol eller narkotika, da disse sted unødvendig stress på hjertet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com