Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

September 10

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er i stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invaderer menneskekropper, spesielt de med lav immunsystem, de kan bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved nesegangene og sinus hulrom, hvor de formerer seg og lever av sin membran fôr. Små hull rundt membranen er formet som de beiter, fangst slimete og hindrer den fra å draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Bruksanvisning

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

1 utøve god hygiene for å holde et sunt miljø.

2 Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

3 Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

4 Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

5 Unngå alkoholholdige drikkevarer. Den kan inneholde sopp toksiner (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

6 Place elektro filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper med å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

7 Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nese og bihuler hulrom sunt.

8 Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller sedler, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

9 innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

10 Redusere stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

  • Hvis en sopp bihulebetennelse er venstre ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
  • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, ta kontakt med legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com