Hvordan forebygge depresjon hos barn

July 6

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer apati, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til eventuelle endringer i barnets atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Bruksanvisning

1 Sjekk inn familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familie omstendigheter kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før en syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

2 Kommunisere regelmessig med barnet. Se å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde en åpen kommunikasjon.

3 Kontroller at barnet får en slags daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabilt og trening er en svært effektiv anbefalt måte å forebygge depresjon.

4 Kontroller at barnet har en sunn diett, fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Foods høy i sukker, hvitt hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

5 Finne kreative uttrykksfulle uttak for barnet ditt til å engasjere seg i. Creative uttrykk er en kraftfull måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com