Måter å bidra til å stoppe fedme hos barn

July 31
Måter å bidra til å stoppe fedme hos barn

Forebygge fedme hos barn er viktig for deres langsiktige helse og velvære. Mange av barna ikke får så mye fysisk aktivitet som de pleide, og mange liker å tilbringe fritiden ser på TV og spille videospill. Men oppmuntre barna til å holde seg aktiv og å spise riktig gjennom en rekke tiltak kan bidra til å redusere antall barn diagnostisert som overvekt eller fedme, foreslår National Library of Medicine ved National Institutes of Health.

Sette et godt eksempel

Sette et godt eksempel når det gjelder kosthold og trening er en måte å bidra til å forhindre barndommen fedme, sier Charity Guide Organization. Foreldre og omsorgspersoner som gjør et forsøk på å spise godt balanserte og næringsrike måltider og snacks lite fett og sukker har en positiv innvirkning på små barn. Begrense bruken av mat eller godbiter som belønning for å spørre god oppførsel eller vaner.

Gjør Øvelse Moro

Engasjere barn i morsomme idretter og aktiviteter som inkluderer alle familiemedlemmer, foreslår Charity Guide Organization. Familiesykkelturer, svømming og fjellvandring har familie samvær og trening. Gå til parken for en piknik og spille frisbee, fange eller touch fotball. Spille spill som gjemsel, eller utforske miljøet. Utendørsaktiviteter som trekker barna vekk fra TV og videospill ber entusiasme for utendørs lek. Dette holder barna i bevegelse og forbrenner kalorier, bygger sterke muskler, og fremmer vekst og utvikling.

sette grenser

Sett grenser for hvor mye tid barna får lov til å se på TV eller spille med datamaskiner eller videospill, foreslår Diane Ahern om den barmhjertige samaritan helse- og velværesenter. Bryt opp perioder med slike aktiviteter med tildeling av husarbeid eller hagearbeid.

Vær aktiv

Oppfordre barna til å bli med deg for trening. Hvis du trene på hjemme, be barnet å bli med deg. Gjør det morsomt. Lær barnet ditt en ny sport som tennis, svømming eller se ham å lære å skate. Være aktivt engasjert og foreslå aktiviteter som er morsomme og gir utbytte av treningen. Lær å rulle blad sammen. Gå truger om vinteren. Spør barnet hva han er interessert i og delta i, antyder Diane Ahern.

Utdanne

Fortell barna om fordelene av sunne matvaner, antyder Janet James av kongeMouth Hospital i Storbritannia. Oppfordre barna til å spise frisk frukt og grønnsaker i stedet for godteri barer, pommes frites og chips. Tilby naturlig søt frukt som snacks i stedet for høy fett, høy-kalori snacks å vise barna at god-for-deg kan mat også smake godt og tilfredsstille en søt tann.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com