Hjem rettsmidler for å bli kvitt Common Cold

September 29

Vanlig forkjølelse er umulig å unnslippe og, gitt sin natur, ikke effektivt kan bekjempes ved bruk av antibiotika. Kalde lider ofte nødt til å la den kalde kjøre sin en-til to-ukers kurs og behandle symptomer som best de kan. Mange lider ikke føler seg trygge å ta over-the-counter (OTC) forkjølelsesmedisiner eller andre medisiner. Her er noen enkle måter å raskt behandle som tett nese, sår hals eller hoste uten å ty til reseptfrie legemidler.

Kyllingsuppe

Foreldre har vært å gi kyllingsuppe til sine barn i århundrer som en slags kur-all. Imidlertid har nylig forskere klart å sikkerhetskopiere den medisinske fordeler av en god bolle med kyllingsuppe. Når det kommer til en tett nese, kan den varme fuktigheten i suppen bidra til å berolige slimhinnene som forårsaker en tett nese, noe som gir en midlertidig lettelse fra lunger. Flere gode nyheter? De fleste hermetisert varianter av kylling noodle soup er like gunstig som moren.

hydrat selv

Det er en myte at væske kan brukes til å skylle en kald ut av systemet, men å drikke rikelig med væske kan sikkert hjelpe gjøre det. De beste væsker, ifølge Mayo Clinic eksperter, inkluderer vann, juice, klar buljong, og varm sitron vann med honning. Sørg for å unngå væsker som inneholder alkohol, kaffe eller koffeinholdige brus som disse kan øke alvorlighetsgraden av symptomene.

Hydration er også viktig for å behandle en sår hals. Ifølge Mayo Clinic, blande honning og sitron (etter smak) i varmt vann og la det avkjøles til romtemperatur før sipping bidrar til pels halsen og redusere slim. Mayo Clinic anbefaler også gurgle 1/2 ts. av salt blandet med et fullt glass vann for å bli kvitt irriterende slim. Eller prøv suger på et stykke hardt godteri eller en hals pastill, noe som øker flyten av spytt for å holde halsen fuktig.

Fuktighet i luften

Fuktig luft er flott for en tett nese eller sår hals. Tørr luft kan tørke ut slimhinnene, noe som gjør forkjølelse mer vanlig i tørr vinter luft enn om sommeren. En luftfukter kan kjøpes på noen narkotika butikken og er en stor investering for behandling av mange sykdommer, ikke bare en kald. Ved hjelp av destillert vann vil sikre den beste luftkvaliteten. Dessuten anbefales det å rengjøre luftfukteren en gang i uken. (Prøv å kjøre den med en løsning av halvparten vann og halvparten hvit eddik.)

Kan ikke råd til en luftfukter denne gangen? Prøv å ta en hyggelig varm dusj og puste i den fuktige dampende luft for å gi en liten lettelse. Eller holde åpent panoreringer av vann i nærheten av ovnen og radiatorer for en lignende effekt (pass på å endre vann ukentlig).

Saline Spray

De fleste saltvann spray er en utmerket måte å få fritak fra en utstoppet opp nese. I motsetning til mange av sine over-the-telleren nesespray kolleger, har saltvannsspray ingen andre bivirkninger og er ofte trygge nok til å behandle barn så vel som voksne.

alternative løsninger

Det finnes ubegrensede forslag til alternative løsninger for å hjelpe lindre dine sår hals, men bevisene for effektive løsninger er noe begrenset. Ifølge Mayo Clinic, er det noen urte rettsmidler som kan bidra til å lindre irritasjon. Disse inkluderer lakris rot, marshmallow root, kaprifol blomster, berberis, eukalyptus, kamille og glatte alm. Disse vanligvis kommer i form av urtete og kan finnes i mange dagligvarebutikker samt helsekostbutikker. Sjekk med legen din før du starter noen urtemedisiner, som de ikke kan være trygt for de som er gravide eller har visse medisinske tilstander; de kan også samhandle med andre medisiner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com