Ikke-medisinske måter å behandle høyt blodtrykk

June 11

Definert av American Heart Association, er blodtrykket mengden av trykket av blod mot blodårene som det pumpes gjennom kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan en person har høyt blodtrykk og ikke engang være klar over det, øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er mange ikke-medisinske måter å behandle høyt blodtrykk, ofte med enkle endringer i kosthold og livsstil.

Kosthold

Én av de viktigste og mest naturlige endringer du kan gjøre for å behandle høyt blodtrykk er å redusere mengden av salt i kosten. Maksimal anbefalt inntak av natrium er 2400 mg per dag; Men de som lider av høyt blodtrykk bør begrense deres natrium til 1500 mg. Se etter skjulte salt i produkter som frosne eller hermetiske varer og bearbeidet bekvemmelighet mat.

Innlemme flere naturlige matvarer i kostholdet, inkludert frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter og hele korn. Reduser mengden fett du spiser fra stekt eller junk mat og spiser mat med høyt kalium som potet, banan og pasta til lavere blodtrykk nivåer.

Unngå røyking, noe som kan øke hardere av blodårene. I tillegg kan redusere alkoholinntaket redusere blodtrykket ifølge Mayo Clinic. Hvis du velger å drikke, holde seg til én drink per dag for kvinner og to for menn.

Trening

Hold deg innenfor en sunn vektgrense for kjønn og høyde. Å bo på en sunn vekt kan redusere blodtrykket, og hvis du er overvektig hver lille mengden vekt droppet er gunstig for å redusere blodtrykket. Utføre noen fysisk aktivitet hver dag i minst 30 minutter for å få opp pulsen og blodet sirkulerer.

Stressmestring

En god måte å senke blodtrykket uten medisin er å praktisere stress management. Bruk muskelavspenningsteknikker som yoga, tai chi eller mekling for å redusere spenninger i kroppen og musklene. Å få mellom sju og åtte timer søvn vil også redusere stressnivået, og dermed senke blodtrykket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com