Fordeler med linfrø olje for øyne

January 1

Linfrøolje er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer, som vanligvis finnes i fet fisk som laks og tunfisk. Omega-3 fettsyrer har vært knyttet til mange helsefordeler når det tas som et kosttilskudd. Linfrøolje har vært knyttet til behandling og forebygging av tørre øyne samt makuladegenerasjon.

tørre øyne

En av de viktigste fordelene forbundet med linfrø olje er evnen til å behandle tørre øyne. Tørre øyne, eller tørt øye syndrom, kan være forbundet med allergier, øyekirurgi eller en rekke andre problemer som fører til øyne til ikke produserer nok tårer. En studie presentert på 2006 American Society of Cataract og Refractive Surgery årsmøtet, antydet at pasienter som led av tørre øyne på grunn av Lasik øye kirurgi og behandlet med linfrøolje lindres symptomene så effektivt som en foreskrevet antibiotika ment å gjøre det samme . Omega-3 fettsyrer bidra til olje glands i øyet produsere riktig konsistens av olje, slik at tårene har noe å holde seg til på det ytterste laget av øyet, i stedet for bare å fordampe.

makuladegenerasjon

En august 2001 Harvard studie trykt i "Archives of Ophthalmology" viste at omega-3 fettsyrer kan bidra til å forebygge og redusere risikoen for macula degenerasjon av øynene. Macula degenerasjon forårsaker visjon om å forverres ved å skade nerveceller i øynene. Studier viser høyere inntak av omega-3 fettsyrer og lavere inntak av omega-6 fettsyrer avsløre en lavere sannsynlighet for å utvikle makuladegenerasjon. The University of Maryland Medical Center nettside advarer imidlertid at det trengs mer forskning for å finne ut om linfrøolje gir de samme fordelene som andre former for omega-3 fettsyrer for å forebygge macula degenerasjon.

skjemaer

Linfrøolje er en av de høyeste anbefalte former for inntak av omega-3 fettsyrer. Den kommer i olje form, olje kapsler og hele eller malt linfrø. For å fordøye frøene de må først slipes, men det er foreslått å legge dem til frukt vibrering, yoghurt eller honning.

Dosering

The University of Maryland Medical Center hjemmeside anbefaler en til to spiseskjeer med linfrøolje daglig eller en til to kapsler. Hvis du foretrekker å male dine egne linfrø i stedet, dette betyr ca 1/4 kopp bakken linfrø per dag.

andre fordeler

Linfrøolje, som andre fiskeoljer og kosttilskudd høy i omega-3 fettsyrer, er antatt å ha en rekke helsemessige fordeler utover sine fordeler for øye helse. Det har blitt lagt merke til også å hjelpe til med å behandle eller forebygge akne, tørr hud, psoriasis, kreft, hjertesykdommer, inflammasjon og artritt. Det er også foreslått at linfrøolje kan hjelpe til med vekttap, fosterutvikling for gravide og støtte et sunt immunsystem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com