Slik Lavere dosering av statin narkotika

November 13

Statiner er en klasse av medikament som blokkerer en leverenzym kalt HMGCoA-reduktase, det kjemiske som produserer kolesterol i kroppen. Selv om kolesterol brukes i normal funksjon i hver celle, kan for mye kolesterol føre til arterie-tilstopping plakk som fører til angina, hjerteinfarkt og slag. Statiner har blitt funnet effektive i å redusere LDL, det dårlige kolesterolet, men deres bivirkninger kan noen ganger føre til at pasienter søker å redusere dosen og i stedet bruke mer naturlige måter å redusere kolesterolet, for eksempel fiber, kosttilskudd og plantesteroler.

Bruksanvisning

Slik Lavere dosering av statin narkotika

1 Konsumere mer fiber. Putting mer fiber i kosten er en effektiv måte å redusere LDL kolesterol. Når lagt til daglig, kan fiber kilder som havregryn kli, lin, valnøtter og psyllium frø, som finnes i produkter som Metamucil, være nyttig for å redusere kolesterolet.

2 Spis mer fet fisk. Fordelene med omega 3 oljer for å redusere kolesterolet og redusere forekomst av hjertesykdom har vært dokumentert. Å spise fisk oljer i sin mest naturlige form, i mat eller naturlige ekstrakter av fiskeolje, har den kraftigste effekt i å redusere kolesterolet og redusere hjerte-og karsykdommer.

3 supplere din diett med plantesteroler. Planter steroler er ekstrakter av visse matvarer som belgfrukter, frukt og helkorn. Disse er tilgjengelige i flytende form på de fleste dagligvarebutikker og som en margarin-erstatning spredning. Steroler er også tilgjengelig i pilleform.

4 Spis rød ris gjær. En gjæring av en gjær som vokser på ris, har rød ris gjær vært brukt i Asia i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er også brukt i matlaging. Rød ris gjær inneholder lovastatin. Lovastatin er en ingrediens i statin narkotika Mevacor, så forbruker rød ris gjær kan ha de samme bivirkninger som Mevacor, og kombinere reseptbelagte og naturlige lovastatin kan ha en økt effekt. Fordi det er ingen måte å vite hvor mye eller kvaliteten på lovastatin i rød ris gjær, forbruker det kan være farlig. Ta kontakt med legen din om å ta rød ris gjær med statin narkotika.

5 Få mer mosjon. Tretti minutter en dag med gåing, jogging, sykling eller bare hagearbeid ikke bare senker dårlige kolesterolet, men øker gode kolesterolet. Selv moderat trening kan bidra til å holde kolesterolet stiger, men kraftig mosjon kan faktisk senke kolesterolnivået.

6 Lær stress management teknikker. Lære å takle hverdagens stress og sinne kan ha en betydelig effekt på kolesterolnivået og behovet for ytterligere statin medisiner. Ta en yoga eller meditasjon klasse, kjøpe en inspirerende CD eller lytte til beroligende musikk. Redusere stress settes til å beskytte ditt hjerte.

Hint

  • For noen mennesker, kan kolesterolsenkende naturlige forbindelser og metoder ikke være nok. Ta kontakt med legen din.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com