Hvordan redusere Man brystene

March 24

Hvis du har forstørret mann bryster, må du ta en mangefasettert tilnærming til å redusere dem. Brystutvikling hos menn kalles gynecomastia og har en rekke mulige årsaker og behandlinger. Med engasjement og vilje, kan du gå tilbake kroppen til sin maskuline figur og i prosessen begynne et sunnere, mer naturlig livsstil.

Bruksanvisning

1 Sett opp en avtale med legen din for å finne årsaken. Mulige årsaker er fedme, medisiner, lavt testosteronnivå og forbruk av plantebaserte østrogener. Det er vanlig for pubescent gutter å oppleve brystforstørrelse på grunn av varierende nivåer av testosteron under utvikling.

2 Reduser kilder til planteøstrogener i kosten. De vanligste kildene til planteøstrogener er matvarer som soya, tempeh, tofu, soyamelk, linfrø, sesamfrø, hummus, hvitløk, grønne bønner, dadler, aprikoser, solsikkefrø, peanøtter, bønner, mandler og alfalfaspirer.

3 Reduser eksponering for uorganisk xenoestrogens. Xenoestrogens er miljø kjemikalier som forårsaker hormon forstyrrelser hos menn og kvinner. Noen av de vanligste kildene til xenoestrogens er insektmidler, ugressmiddel, og ftalater i plast og parabener. Velg økologiske grønnsaker og frukt, unngå plast spesielt i mikrobølgeovn middager og flaskevann, og bruker hudprodukter uten parabener.

4 Tren regelmessig for å miste overflødig vekt og fremme testosteronnivå. For mange menn som har forstørret brystene, er et resultat av vektøkning og fettvev blir lagret i brystkassen. Kombiner aerobic fitness med vekttrening for å styrke kroppen din og forbedre din brystmuskelen form.

5 Snakk med legen din om medisinske behandlinger hvis du har fullført trinnene ovenfor og fremdeles føler opptatt av ditt bryst vekst. Mulige medisinske alternativer omfatte medisiner for å balansere hormonnivået, kirurgi og plastisk kirurgi som en siste utvei.

Hint

  • Bytt plast beholdere, tallerkener og kopper med metall og glass.
  • Prøv ris melk eller mandelmelk som erstatning for soya melk.
  • Rådfør deg med din lege før kombinere planteekstrakter med reseptbelagte medisiner.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com