Slik unngår du at huden sopp

August 25

Slik unngår du at huden sopp


Hud sopp kan være en vanlig foreteelse for noen mennesker. Det er visse ting du bør ta for å unngå å få dem for første gang, eller beskytte mot en reoccurring episode av soppen. Ved å holde din personlige hygiene i sjakk og beskytte deg selv i områder der soppen er utbredt, er det sannsynlig å være i stand til å forhindre at huden sopp.

Bruksanvisning

1 Bruk alt av soppdrepende medisin som foreskrevet eller anbefalt til deg hvis du har hatt en hud sopp i det siste. Mange typer hud sopp er til stede i flere uker etter at de forsvinner ut av syne så hold påføre salven til området før salven er borte.

2 Bruk løse klær som er laget av et pustende stoff i tider som er høy i fuktighet. Hold sokkene endret og slitasje pustende sko under fuktige dager også.

3 Hold deg tørr med seg en antiperspirant og talkum makt i nødvendige områder.

4 Beskytt deg mot fotsopp av seg vann sko eller flip-flops mens i garderober og andre felles dusj områder. Aldri gå barbent på disse stedene; de er yngleplasser for sopp.

5 Trim neglene korte og skjær dem rett over for å unngå inngrodde tånegler. Inngrodde tånegler er felles områder for en sopp å skje.

6 Unngå å dele håndklær, klær, sokker eller sko med noen andre.

7 Bruk tykke klær som dekker kroppen din mens du bruker felles treningsutstyr samt tørke ned treningsutstyret før du bruker den. Den vinyl overflaten av treningsutstyr er et sted hvor plukke opp hud sopp er sannsynlig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com