28-dagers detox diett som kutter ut sukker, hvete, gluten, alkohol & amp; Koffein

July 23
28-dagers detox diett som kutter ut sukker, hvete, gluten, alkohol & amp; Koffein

Tar en 28-dagers pause fra dårlige kostvaner som koffein og alkohol eller for mye raffinert sukker og mel kan hjelpe deg å etablere sunnere mønstre. Baser detox diett på frukt og grønnsaker, helkorn og magre proteiner. Legen din eller en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å utvikle en langsiktig plan.

Sukker

Alle sukker er ikke skapt like. Karbohydrater, som er nødvendige for menneskers helse, er sukkere. Kutte ut alt sukker ville bety å kutte ut frukt og grønnsaker og helkorn. Kroppen din trenger næringsstoffer og fiber som finnes i disse matvarene. Raffinert sukker - bearbeidet eller "hvit" sukker lagt til mange matvarer og drikker - er mindre sunt, og kan føre til fedme, tannråte og høye triglyseridnivåer. Du må være årvåken for å unngå ekstra sukker, siden det ser ut i utallige matvarer, oppskrifter og snacks. Heldigvis sukkerinnhold og type er tilgjengelig på de fleste mat etiketter.

Hvete og gluten

Gluten er et protein som finnes i hvete og andre kornsorter. Mennesker med cøliaki eller glutenintoleranse må helt unngå alle typer gluten. En no-gluten diett er svært restriktiv, siden de fleste korn og mange pakket mat, krydder og sauser inneholder gluten. Hvis du har en slik tilstand, kan legen din anbefale riktig kosthold for å dekke dine behov. Hvis du ikke er gluten-intolerante, men håper å etablere sunnere matvaner, prøve å kutte ut de tomme kalorier av raffinert, eller hvitt, mel i 28 dager. Velg hel hvete og andre hele korn i stedet.

Alkohol

Selv moderat alkoholforbruk - ikke mer enn én drink per dag for kvinner og to per dag for menn - er sannsynligvis ikke skadelig for folk flest, bor borte fra det kan være en god pause for systemet. Alkohol er et sentralnervesystemet, skatter leveren og nyrene, og kan være vanedannende. Det kan også samhandle farlig med andre medisiner du kan ta, svekker dømmekraften og føre til dehydrering eller vektøkning. Hvis du har problemer med å slutte å drikke i 28 dager, kontakt lege eller en rådgiver for å få hjelp.

Koffein

Koffein er et sentralstimulerende finnes i kaffe, te, sjokolade, brus og noen medisiner. I moderate mengder, er koffein ikke skadelig for de fleste friske voksne. Større doser kan føre til angst, irritabilitet og søvnløshet. Det kan også påvirke hjertet ditt naturlige rytme. Hvis du er vant til å konsumere koffein hver dag, kan du oppleve abstinenssymptomer som hodepine når du stopper. Det kan være en god idé sakte å avta i dagene før du begynner din detox.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com