Naturlige urter for Betennelse

August 15

Naturlige urter for Betennelse


Det virker som oftere enn ikke, folk er mer tilbøyelige til å gå for en flaske ibuprofen enn en pose med is eller noen urte rettsmidler for noen form for betennelse. Ibuprofen og andre legemidler har bivirkninger som få tenker på når du tar mye mer enn den anbefalte dosen for å håndtere sine smerter eller hevelse. Herbal rettsmidler tendens til å ha færre bivirkninger og har færre kjemikalier i tillegg. Her er noen urter for å hjelpe din betennelse.

Advarsel

Urtemedisiner kan noen ganger føre til allergiske reaksjoner og kan ha interaksjoner med medisiner som du tar. Rådfør deg med lege eller integrert lege for å sikre at du bruker urter trygt og effektivt.

Hvitløk

Hvitløk er brukt i mange husholdninger som et krydder og en grønnsak, men det har også et stort antall helbredende egenskaper. Også kjent som Allium sativum, kan hvitløk bidra til å lindre kramper og bedrer blodsirkulasjonen. Ved å forbedre sirkulasjon, kan det forbedre blodtilførselen til deler av betennelse, for å lette svellingen raskere. Det er også antatt å ha svulst krymper egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse forårsaket av kreft. For å spare deg selv å måtte tygge et hvitløksfedd hver dag, prøv en kapsel av hvitløk ekstrakt i en 400 milligram tablett to ganger daglig. Du kan også inkludere flere i måltider for å få samme effekt.

goldenseal

Goldenseal (Hydrastis candensis) er funnet i USA i mange fuktige enger og det brukes til å lage mange forskjellige urteprodukter. Goldenseal kan brukes til å behandle flere forskjellige typer betennelse på grunn av sin naturlige antibiotika egenskaper. Et øye lotion som kombinerer Goldenseal, kamille og rosevann kan brukes til å behandle en betent øye. En urte lotion med Goldenseal kan behandle betent eller infisert hud. Det har vært koblet til å redusere inflammasjon og infeksjon i blæren, med åreknuter, og betennelse i mandlene bare for å nevne noen. Du kan kjøpe aktuelle produkter som inneholder Goldenseal eller ta en 4 gram kapsel en gang om dagen. Ikke ta Goldenseal for mer enn 2 uker om gangen.

Lakris

Lakris virker på samme måte som et skudd av kortison, men uten de skadelige bivirkninger. Lakris har anti-allergiske, anti-leddgikt, og anti-inflammatoriske egenskaper. Spesielt har det vært brukt til å redusere betennelse i luftveiene og brystkassen. Prøv å ta det i 200 milligram doser tre ganger per dag. Ikke ta lakris hvis du har høyt blodtrykk som det har vært kjent for å øke hypertensjon. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen og bruk deglycryrrhizinated lakris når det er mulig.

kamille

Kamille har alltid vært kjent som en urt som er beroligende på nervene, men det har også muligheten til å hjelpe til med betennelse. Kamille har blitt brukt for å bøte på betennelse av smerte i neuralgi, betennelse i artritt ledd, og for å lindre muskelkramper og reumatiske smerter. Det kan også avhjelpe betent hud som prøver å helbrede fra en brenne. Ta Kamille som te eller kjøpe en fuktighetskrem eller annen aktuell produkt som inneholder kamille for å motta sine fordeler.

Hvor får man kjøpt

Du kan kjøpe mest naturmidler hos din lokale naturlig mat butikk eller over Internett. Prøv å holde deg til lokale butikker, slik at du kan snakke med en ansatt som kan henvise deg direkte til urter som du trenger. Kjøp fersk og økologisk når det er mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com