Mat for Type O Blood

February 14

Mat for Type O Blood


The Blood Type Diet foreslår teorien om at hver person bør spise en diett i henhold til deres spesielle blodtype. Ifølge Peter D'Adamo, en naturopathic lege, avgjør din blod kjemi hvilke matvarer kroppen behandler beste. D'Adamo råder deg til å spise en diett rik på visse matvarer knyttet til din blodtype, for optimal helse og velvære. Type O folk, i henhold til teorien, er jegere og rovdyr typer, og bør spise mat knyttet til den livsstilen.

kjøtt

Den type O kosthold bør inneholde magert rødt kjøtt av alle typer, inkludert vilt og fårekjøtt, fire til seks ganger i uken. Spis all fjørfe og fugler, som kylling, kalkun og vaktel, to til tre ganger i uken, og spise på dypt vann fisk som sverdfisk, stør, blekksprut og snapper tre til fem ganger i uken.

andre Proteiner

Spis egg, helst frittgående og økologiske varianter, 3 til 4 ganger i uken. Meieriprodukter er en god kilde til protein, og du bør spise det opp til tre ganger hver uke. Legg gresskarfrø, valnøtter og mutter Butters minst tre ganger i uken. Prøv pinto bønner, Azuki bønner og black-eyed peas en eller to ganger i uken.

karbohydrater

Type O folk bør unngå de fleste korn generelt. Spis Esekiel brød, hirse, ris eller rugbrød mer enn to porsjoner om dagen. Begrens annet korn og pasta til ikke mer enn tre ganger i uken, og unngå hvete og mais helt.

Produsere

Spis grønnsaker som brokkoli, salat, okra og gresskar 3 til 5 ganger om dagen, enten kokt eller rå. Legg til minst 3 frukt i kostholdet ditt hver dag som fiken, plommer og svisker.

Matvarer for å unngå

Ifølge dietten, bør personer med type O blod unngå svinekjøtt, gås, steinbit, melk og noen melkeprodukter unntatt en og annen ost servering, havre, avocado, saftige frukter som bjørnebær eller meloner, appelsinjuice, ketchup og kaffe.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com