Hvordan minske Cramps uten narkotika

February 22

Noen jenter kan bruke det som en enkel unnskyldning ut av gym klasse, men for mange kvinner, kan smertefulle menstruasjonssmerter holde dem fra å gå de tingene som de liker i flere dager i måneden. En løsning er å pop noen ibuprofen og gjemme seg på rommet ditt hver måned, men for de som ønsker en mer naturlig løsning, gjør du følgende for å minske kramper. Da ikke alle kvinner føler smerte på samme måte eller vil reagere på samme måte til et behandlingsanlegg. Ta deg tid til å finne ut hvilke skritt som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

1 Endre kosthold. Kutt ut salt, koffein, fet mat, sukker og alkohol i flere dager før forventet menstruasjon. Hver av disse tingene har vist seg å forverre kramper. Drikk rikelig med væske for å holde deg hydrert og for å redusere betennelse.

2 Tale 500-1000 nattlysolje, 200-400 mg magnesium og 100-200 av vitamin B6 for 4-7 dager før menssmerter skyldes starte. Disse tipsene kommer fra professor Gail Mahady, en urtemedisin ekspert ved University of Illinois, i en ABC nyheter rapport. Hun sier at B6 vil også bidra til å forhindre oppblåsthet.

3 Exercise. Det er ironisk at nettopp det alle disse high school jenter bruker sine kramper å komme ut av, faktisk kan minske kramper eller gjøre dem forsvinne helt. Trening frigjør endorfiner som er kroppens naturlige smertestillende midler. Trening reduserer også betennelse som kan gjøre kramper verre.

4 Øk inntaket av omega 3 fettsyrer. De kan bidra til å regulere hormonene i kroppen din, som igjen kan minske kramper. Den enkleste måten å få dette i kostholdet ditt er å ta fisken olje caplets.

5 Prøv akupunktur. Flere studier har vist at det i stor grad kan redusere eller eliminere menstruasjonssmerter. Det antas at det kan gjøre dette ved å regulere hormonene i kroppen din og lindre stress.

Hint

  • Husk å se en lege starter en ny helse regime.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com