Har Pull-ups & amp; Push-ups Arbeid hver muskel i overkroppen?

May 5
Har Pull-ups & amp; Push-ups Arbeid hver muskel i overkroppen?

Push-ups og pull-ups vedvarer som trening stifter for en grunn: de effektivt trene omtrent hver eneste muskel i overkroppen. De er også funksjonelle. Du er mer sannsynlig å flytte kroppsvekten rundt enn en fast bar eller trinse maskin. Bruk push-ups og pull-ups alene for å skape en sterk overkroppen, eller inkludere dem som en del av en total overkroppen trening rutine som bygger praktisk styrke for sport og hverdagen.

Start med Back

Du har pull-ups i en rygg trening med god grunn. Den primære muskelen arbeidet er latissimus dorsi - den brede ryggmuskelen som dekker ryggen av ribbeina. De rhomboid og trapezius musklene i øvre og midtre tilbake aktivere for å bistå lats i trekkbevegelsen.

Stopper ikke der

Det å trekke opp din egen kroppsvekt krever assistanse fra flere andre muskler i overkroppen. Skuldrene - spesielt de bakre deltoids og musklene som utgjør rotator cuff - er avgjørende i å fullføre en pull-up. Biceps, muskler i underarmen og med hånden muskler hjelpe så du grep baren og lempe deg opp. Selv bryst assists. Pullups aktivere den lille pectoralis minor som ligger under større pectoralis major.

Balansere den ut

Pull-ups i hovedsak rettet mot baksiden av overkroppen, så legg push-ups, som først og fremst retter seg mot forsiden, for å skape balanse. En balansert kroppen er mindre utsatt for skader og ser symmetrisk. De store musklene jobbet med push-ups inkluderer pectoralis major - den store, fanlike bryst muskel - fremre deltoids og triceps. Dette er muskler stort sett neglisjert av pull-up, selv om triceps gjøre stabilalbueleddet som du tegner kroppen opp og ned.

Bonus!

I tillegg til de fleste av de store musklene i overkroppen, og mange av de mindre de, push-ups og pull-ups både jobbe din kjerne. Under push-ups, til Mage og erector spinae langs ryggsøylen arbeidet holde hoftene fra sagging. Når du gjør pull-ups, engasjere abs å hindre vill svinging av kroppen som du henger i verdensrommet. Selv fulle push-ups og pull-ups er utfordrende, er de ikke ute av rekkevidde for selv begynner utøvere. Gjør push-ups med knærne på en matte på første og jobbe opp til fullversjonen. For pull-ups, bruke en assistert pull-up maskin eller har en spotter holde bena for å hjelpe deg med å komme over.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com