Hvordan å behandle en abscessed tann

February 21

Behandle en abscessed tann er viktig fordi det vil bli svært smertefullt hvis du ikke gjør det riktig.

Bruksanvisning

1 Komme i gang med en resept antibiotika er alltid den første oppgaven når en abscess begynner. Ringe en lokal tannlege og få en avtale så snart som mulig er svært viktig. Starte resept så raskt som mulig er en god idé, men du må ta Tylenol for smerte kontroll også.

2 Bruk en ispose vil bidra til å redusere smerter forbundet med en abscessed tann, og du vil trenge for å holde den på kinnet ditt for bare ca to minutter om gangen. Abscess vil fylle med puss og blod, og deretter smerte vil forsvinne, og ved å skylle munnen ofte med varmt saltvann eller antiseptisk munnvann vil hjelpe fremskynde prosessen sammen.

3 Fortsett med skyllinger, helt til tannlege avtale hvor tannlegen vanner byllen ved behov. Tannlegen vil også gjøre en avtale for å fjerne tannen. Går til alle planlagte avtaler med tannlegen din og følge hans råd er viktig å holde på byllen og smerte til en tålelig punkt.

Hint

  • Hvis byllen bryter før din tannlege avtale spytte puss og blod ut. Skylle munnen med antiseptisk munnvann eller varmt saltvann er en god idé.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com