Tea Tree Oil for ørevoks fjerning

July 26

Ørevoks er et fordelaktig i et par måter, blant annet bidrar til å opprettholde en pH-balansen i øret, og som beskytter mot inntrengning av vann inn i det indre øret, som begge er viktige for å hemme veksten av bakterier. Imidlertid kan for mye ørevoks føre til hørselstap, tinnitus eller øreverk. Ved hjelp av tea tree olje er en trygg, harmløs måte å fjerne ørevoks.

Ikke bruk Bomullspinner

Bomullspinner er mindre enn optimalt for flere grunner. Først kjører du risikoen for å perforere trommehinnen, som er svært smertefullt og øker sjansene for infeksjon i det indre øret. For det andre, kan det skrape bort for mye voks, noe som også ville føre til økt mulighet for infeksjon. For det tredje kan det presse utsatt ørevoks lenger inn i øret, noe som gjør det vanskeligere å fjerne senere og øke sjansene for å akkumulere for mye ørevoks.

Ved hjelp av Tea Tree Oil

Tea tree olje dråper i øret vil hjelpe løsne opp ørevoks. I tillegg er tea tree olje en naturlig antiseptisk, noe som betyr at det vil drepe noen sopp eller bakterier som vokser i øret. Sette et par dråper av olje i hvert øre hver dag i 5 til 7 dager. Bøy hodet til siden som du plasserer dråpene, og holde hodet vippet til du kjenner at det renner olje i øret. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen.

Bli kvitt den Wax

Når du føler at voksen har løsnet opp litt, er det på tide å fjerne det. Anskaffe en liten, blå gummiball sprøyte funnet på stoff butikker og apotek. Fyll den med vann som er så nær kroppstemperatur som mulig. Vippe hodet ned, dra opp på øret med den ledige hånden mens du forsiktig sprute vann inn i øret med sprøyten. Deretter slår hodet over vasken og vente på små biter av voks for å komme ut med vannet.

Tørking ørene

Ved hjelp av en dropper, legg noen dråper rensevæske inn i øret, vippe den ene veien og så den andre. Rubbing alkohol vil tørke ut din indre øret. Sørg for å tappe ut alkohol fra øret etter at det et par sekunder for å tørke alt ut. Husk også å tørke det ytre øret også for å hindre eventuell fuktighet oppbygging på innsiden.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com