Vannmelon rette for nyrestein

July 28

Nyrestein er kjent av en rekke navn, som blant annet nyrestein og urin stein sykdom. Dette er hva som ender opp med å være smertefulle avleiringer av cyctine, urinsyre, kalsiumoksalat og kalsiumfosfat. Disse steinene kan være små, men de kan også være så stor som en fugl egg. Vanligvis nyrestein bli oppløst i urinen før de selv danner disse harde stoffer, men hvis ikke, kan de være utrolig smertefullt, noen ganger resulterer i sykehusinnleggelse. Det er en enklere måte, men å bøte på nyrestein - med vannmelon.

Eliminere nyrestein

Vannmelon er en av de beste naturlige middel for nyrestein tilgjengelig. Det har den høyeste nivå av vann blant alle typer frukt, og vann er nødvendig for å være i stand til å passere nyrestein. Vannmelon anvendes som en vanndrivende, øker urin.

Hva er mer viktig, skjønt, er vannmelon høye nivå av kalium. Dette stoffet er en form av salt som faktisk hjelper til med å oppløse nyrestein, derfor lettere smerte og bidrar til å eliminere dem. Hele denne prosessen kan ta opptil 15 dager, men forskjellen, selvfølgelig, kan føles mye raskere enn det.

Forebygging av nyrestein

Vannmelon kan også brukes i forebyggende tiltak mot nyrestein, spesielt for dem som allerede har en historie med nyrestein. Hvis du har en familiehistorie, men har ikke opplevd steiner ennå, innlemme vannmelon i kostholdet ditt på en jevnlig basis.

Fordi det ikke er noen bivirkninger med å bruke dette som et middel eller forebyggende tiltak, kan det bli konsumert når som helst med mindre du har en allergi. Forebygging er alltid den beste metoden, og med noe så naturlig og effektiv, er det vanskelig å se hvorfor flere lider av nyrestein ikke bruker vannmelon.

Ikke bare Fruit

Det er en annen metode for å prøve hvis du ønsker å bruke vannmelon for å forebygge nyrestein, men ønsker ikke å spise frukten. Det kalles vannmelon frø te. Dette bidrar til å rense nyrene og blæren. Frøene, i tillegg, er ansett for å være et vanndrivende, og derfor å øke mengden av urin føres fra kroppen.

Det er veldig enkelt å gjøre dette te. Det er brygget ved å helle en halvliter nykokt vann over 1 ss av vannmelon frø. Frøene vil enten må være hakket eller malt opp først. La te å sitte i ca 15 minutter eller til avkjølt. Sil den, og pass på at alle bitene av frø er tatt ut, og deretter drikke vannmelon frø te. Dette bør gjøres en gang om dagen i tre dager på rad.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com