Hva er den anbefalte daglige vitaminer & amp; Minerals for kvinner?

January 21
Hva er den anbefalte daglige vitaminer & amp; Minerals for kvinner?

Kvinner har spesielle vitamin og mineral behov, avhengig av alder. Kvinner i fruktbar alder har høyere krav til enkelte vitaminer og mineraler for å hindre fødselsskader, regulerer menstruasjonssykluser og tar høyere energibehov. Opprettholde tilstrekkelig inntak eller møte anbefalte daglige inntak av vitaminer og mineraler kan forsinke kroniske sykdommer, minske aldring og vedlikeholde din helse og kraft.

folat

Kvinner i fruktbar alder anbefales å ta 400mcg av folsyre per dag for å forebygge nevralrørsdefekter. Folat eller folsyre hjelper også med replikering av DNA i alle cellene, ifølge Office of Kosttilskudd. Folat deltar i forebygging av anemi i forbindelse med røde blodceller og opprettholde tilstrekkelig energinivå.

vitamin B12

Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som bidrar til å opprettholde produksjonen av røde bloddannelse, produksjon DNA og nerve helse, ifølge Office of Kosttilskudd. Dette vitamin er spesielt viktig for gravide kvinner og ammende mødre, fordi lave B12 nivåer i spedbarn kan føre til utviklingsmessige forsinkelser. Anbefalte nivåer av B12 for kvinner er 2.4mcg, 2.6mcg og 2.8mcg for kvinner over 14 år, gravide og ammende, henholdsvis.

Vitamin C og E

Vitamin C og E hjelper å opprettholde hudens helse, men også delta i å nøytralisere frie radikaler i kroppen som kan fremme akselerert aldring. Denne duoen av antioksidanter bidra til å redusere LDL eller dårlig kolesterol fra å bli oksidert av frie radikaler, som forårsaker fet striper eller plakk i blodårene dine, som nevnt av Office of Kosttilskudd. Anbefalt inntak av vitamin C og E er 75mg og 15mg, henholdsvis.

Vitamin D og kalsium

Vitamin D og kalsium arbeide sammen for å opprettholde bentetthet og styrke som nevnt av Annette Dickinson, Ph.D. i "Anbefalt inntak av vitaminer og essensielle mineraler." Vitamin D øker kalsium absorpsjon fra tynntarmen. Vitamin D kan også være beskyttende mot visse kreftformer, som brystkreft og tykktarm kreft. Anbefalt vitamin D-inntak for kvinner 19 til 50 år er 5mcg eller 200 internasjonale enheter eller hormonspiral per dag. Etter overgangsalderen, bør en kvinnes inntaket gå opp til 10mcg eller 400 hormonspiral per dag. Anbefalt daglig inntak av kalsium for kvinner 19 til 50 år er 1000 mg. Etter fylte 50, til det anbefalte daglige inntaket øker 1,200mg per dag.

vitamin K

Vitamin K er nødvendig for riktig blodpropp, men for kvinner er det viktig å øke bentetthet og riktig kalsiummetabolismen. Vitamin K stimulerer protein aktivitet som øker kalsium deponering i bein matrise, styrke beintetthet. Anbefalt daglig inntak av vitamin K har ikke blitt etablert som data er utilstrekkelig på dette tidspunktet, ifølge Dickinson. Tilstrekkelig inntak for kvinner er 90mcg av vitamin K per dag.

Stryke

Jern er viktig for oksygen transport til alle kroppens vev. Dine røde blodceller, eller RBC, inneholder jern og la hver RBC å transportere oksygen til hjernen, muskler og organer. Uten tilstrekkelig jern, opplever du tretthet, svakhet og manglende evne til å konsentrere seg om arbeidet. Anbefalt daglig inntak av jern er 18 mg for kvinner i fertil alder og postmenopausale kvinner trenger 8 mg, ifølge Dickinson.

krom

Krom arbeider for å opprettholde insulinfølsomhet og riktig glukose metabolisme. Tilstrekkelig daglig inntak for krom er 25mcg per dag og på denne tiden, som det fremgår av Dickinson, ikke har blitt etablert anbefalt daglig inntak. Ifølge Office of Kosttilskudd, landbruksmaskiner og produksjonsteknikker påvirker mengden av krom i mat, og dette er den primære grunnen anbefalte daglige kvoter kan ikke bestemmes.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com