Typer av Parkinsons & # 039; s Disease

February 19

Parkinsons sykdom er en forstyrrelse i hjernen, hvor spesialiserte hjerneceller dør, forårsaker en rekke symptomer. Det finnes flere typer Parkinsons sykdom og Parkinsons-lignende syndromer; alle disse typene sammen er kjent som Parkinsonisme. Det er ingen definitive test for noen av disse typene av Parkinsons, men sammen med en fysisk eksamen, nevrologiske eksamen, tenk studier og pasientens historie, kan en leverandør stille en diagnose.

Parkinsons Plus syndromer

Parkinsons Plus syndrom består av noen symptomer på Parkinsons sykdom, og også andre symptomer som muskelsvakhet og atrofi, betydelig minne og atferdsproblemer, autonom dysfunksjon og upassende øyebevegelser kontroll. Ulike typer Parkinsons Plus syndrom inkluderer Demens med Lewy-legemer, multippel system atrofi, progressiv supranukleær parese og kortikobasal degenerasjon. Medisinske metoder som ble benyttet for behandling av Parkinsons sykdom er ikke like effektiv i behandling av Parkinsons pluss syndrom og pasienter med dette syndromet har en kortere overlevelsestid, raskere sykdomsprogresjon og mer synlig uførhet enn pasienter med Parkinsons sykdom.

Sekundær Parkinsons sykdom

En identifiserbar årsak til Parkinsons kan bli funnet i omtrent 10 prosent av pasientene, og med en identifiserbar årsak, kan disse pasientene diagnostisert med sekundær Parkinsons. Tester som MR og CT, samt blod- og urinprøver, kan hjelpe utelukke årsaker og gi mer informasjon.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en forstyrrelse i hjernen som oppstår når nevroner i området av hjernen som kalles substantia nigra begynner å dø. Dette forstyrrer produksjonen av de kjemiske dopamin, som hjelpemidler i muskelbevegelse. Symptomene begynner å vises når om lag 80 prosent av de dopaminproduserende celler blir skadet. De viktigste symptomene på Parkinsons inkluderer skjelving, langsomme bevegelser, stivhet og balanseproblemer. Mens Parkinsons er ikke kureres, det er medisiner som etterligner dopamin og hjelpe med treghet, skjelvinger og stivhet. Ifølge National Parkinson Foundation, er medisiner blir utforsket som kan hjelpe bremse utviklingen av sykdommen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com