Glukosamin & amp; Vektløfting

August 14
Glukosamin & amp; Vektløfting

Vektløfting er en intens sport som kan ta en toll på muskler, bein og ledd. Selv om vektløfting kan bidra til å forhindre skader ved å bygge din styrke, men KidsHealth.org bemerker også at hvis du ennå ikke er fullt utvokst, kan vektløfting føre stammer eller varig skade. Av denne grunn kan ved hjelp av kosttilskudd som glukosamin være fordelaktig. Du bør oppsøke lege før du bruker noen kosttilskudd og før du starter en øvelse plan.

Fordeler med Vektløfting

Selv om vektløfting utgjør en potensiell risiko som muskel stammer og trekker, idrett gir mange helsefordeler. Som BodybuildingForYou.com forklarer, kan vektløfting hjelpe deg å få muskelmasse og styrke, mister fett, redusere tretthet og forbedre bein styrke. Vektløfting kan også ha estetiske fordeler, som det bidrar til å forbedre din kroppssammensetning.

glukosamin

Som MayoClinic.com forklarer, er glukosamin som naturlig finnes i brusk og støtter styrken av brusk struktur. MayoClinic.com bemerker at glukosamin blir ofte brukt til å behandle osteoartritt, som tilskudd av denne substans kan styrke brusk og bidra til å utløse produksjon av strukturelle komponenter i brusk.

Glukosamin og Styrke

Effektiviteten av glukosamin for behandling av slitasjegikt har vært vist i flere studier, for eksempel en publisert i februar 2010 utgaven av tidsskriftet "Leddgikt Research & Therapy". Annen forskning tyder på at glukosamin kan ha fordeler spesifikke for idrettsutøvere engasjerende i vektløfting. En studie fra januar 2010 utgaven av "Osteoarthritis og brusk" fant at glukosamin tilskudd stoppet brusk sammenbrudd i styrke trening idrettsutøvere, som kan bidra til å opprettholde styrken i leddene når du deltar i styrketrening.

Glucosamine and chondroitin

Selv om glukosamin og chondroitin er vanligvis brukes i kombinasjon for behandling av felles problemer som artrose, tyder bevis på at du kan støtte vektløfting innsats mer effektivt med glukosamin alene. En studie publisert i august 2010 utgaven av "Annals of revmatiske sykdommer" fant at glukosamin var mer effektiv på å redusere smerte enn en kombinasjon av glukosamin og chondroitin. (Se Referanser 6)


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com