Walking vs. Kjører for å brenne fett

August 17
Walking vs. Kjører for å brenne fett

Brenne fett kan bidra til showcase tonet muskler og redusere din generelle kroppsstørrelse, noe som gjør det trenings mål for mange mennesker. Selv om alle typer trening tilbyr fordeler for kroppen din og emosjonelle helse, turgåing og kjører er relativt enkle i forhold til andre idretter. Både aerobic utøve opsjoner har fordeler og ulemper.

felles kjennetegn

Både jogging kan forbedre energi, lavere blodtrykk, lavere kolesterol nivåer, redusere risikoen for sykdom og føle deg bedre følelsesmessig, ifølge FitDay. Du kan gå og kjøre hele året, forutsatt at du bruker riktige klær og hydrat riktig. Bortsett fra kostnader ved kjøp av utstyr, de er både billig og kan gjøres alene eller med en venn. Fordi løping og turgåing er både aerobic trening, de er ansett som mer effektiv på å brenne fett i forhold til anaerob trening alene, slik som vekttrening, ifølge Medical News Today.

Fordeler med å kjøre for Fat Burn

Løping er mer kraftig mosjon i forhold til turgåing, noe som betyr at du vil forbrenne mer kalorier og fett mens du trener. Høy effekt trening som løping kan være mer effektiv på å brenne visse typer fett, inkludert underhudsfett og abdominal fett, sammenlignet med lav effekt øvelser som å gå, i henhold til "Journal of Obesity." Running kan også bidra fettforbrenning i musklene, bryte ned fett mer effektivt. Høy intensitet trening, inkludert kjører, hjelper også øke metabolic rate og det forblir forhøyet i lengre tid sammenlignet med å gå, i henhold til "US News and World Report." CNN Health heter det at vekselvis kjører og går i intervaller kunne gi fordelene av begge.

Fordeler med Walking for Fat Burn

Løping er ansett som en effektfull sport, så det kan være vanskelig på leddene. Dette kan være problematisk for folk som er overvektige eller overvektig, siden den ekstra vekten vil påvirke dine knær og ankler. Hvis du skadet mens du kjører, vil du ikke være i stand til å brenne ekstra fett før du har gjenopprettet tilstrekkelig nok til å utøve. Walking kan være en bedre langsiktig plan for fettforbrenningen når det gjelder overvektige personer. Lav-intensitet trening som gåing kan stole mer tungt på fettreserver enn kalori reserver for ferdigstillelse, noe som gjør dette en effektiv måte å målrette fettforbrenningen, i henhold til "Edge" magazine. Men lav til moderat trening ikke brenne fett så raskt som høy intensitet trening. Det er mulig å rampen opp fettforbrenningen og kaloriforbrenningen for turgåere ved å ta på åser og legge plyometrics, som for eksempel knebøy og kne høye trinn, ifølge CNN Health.

Individuelle preferanser Matters

Turgåing og kjører både skape muligheter for å forbrenne fett, så en del av din beslutning bør forholde seg til personlige preferanser. Selv kjører kan forbrenne mer kalorier og fett raskere, hvis du ikke liker løping eller bare er i stand til å kjøre for svært korte perioder, kan du trene sjeldnere. Binde seg til vanlig gange i stedet for periodiske eller sjeldne løpeøkter kan være mer fornuftig for fettforbrenningen mål i det lange løp.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com