Hvordan man skal håndtere PMS Irritabilitet

June 5

Hvordan man skal håndtere PMS Irritabilitet


Selv om det er ingen kur for PMS eller symptomene som følger med den, er det flere hjem behandlinger som kan bidra til å lindre følelser av irritabilitet forbundet med PMS. Visse endringer i livsstil, kosttilskudd og andre behandlinger kan bidra til å forbedre symptomer samt livskvalitet for de som arbeider med PMS irritabilitet.

Bruksanvisning

1 Relax. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker for å redusere nivået av irritabilitet du opplever med PMS. Noen metoder for å slappe av i løpet av denne tiden av måneden inkluderer massasje, avspenningsøvelser, yoga og meditasjon. Lytte til beroligende musikk eller ta et varmt boblebad kan hjelpe deg til å føle mer rolig og selv herdet.

2 Exercise. Får regelmessig mosjon kan bidra til å avlaste irritabilitet ved å øke nivået av endorfiner i hjernen. Eksperter anbefaler at kvinner som opplever PMS symptomer få 20 til 45 minutter med trening minst tre ganger per uke.

3 Endre kosthold. Prøv å redusere mengden koffein, alkohol og raffinert sukker du tar i. I stedet, drikke mye vann og spise mer fullkorn og grønnsaker.

4 Ta kosttilskudd. Studier har vist at visse vitaminer og mineraler bidra til å lette ubehag av PMS irritabilitet. Kalsiumtilskudd, for eksempel kan bidra til å forbedre negative stemninger ved å påvirke hormonproduserende endokrine systemet. Andre kosttilskudd for å prøve er magnesium, vitamin B6 og vitamin E.

5 Prøv urter. Homeopatiske midler for PMS irritabilitet har vist seg å bidra til å forbedre symptomer for mange kvinner. Du kan ta klaseormedrue i form av en te, kapsel eller flytende ekstrakt for å lindre følelser av depresjon.

6 Laugh. Det gamle ordtaket "latter er den beste medisin" ringer til stede når du arbeider med PMS irritabilitet. Øk endorfin nivå i hjernen ved å leie en morsom film med en venn. Eller ring opp noen som er vanligvis god for en latter eller to.

Hint

  • Ikke ta vitaminer, mineraler eller kosttilskudd uten å gjøre din forskning først. Det er viktig å vite hvilke bivirkninger man kan oppleve fra å ta dem. Er du i tvil, ta kontakt med lege eller homøopatisk ekspert.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com