Graviditet Stages i første trimester

April 26

Graviditet Stages i første trimester


Graviditet er delt inn i tre trimester, den første som nådde opp til 12 ukers svangerskap. Det er en tid med spenning og justering for mor og en utrolig mengde utvikling for barnet. Her er noen grunnleggende informasjon om utviklingen i løpet av disse 12 ukene.

Uke 1 og 2

Selv om graviditet regnes fra første dag i siste menstruasjon, er du ikke anses å faktisk være gravid den første uken. Uke 2 er den befruktning scenen, når egg og sperm går sammen for å danne en zygote, som vokser raskt fra sin en celle begynnelsen.

Uke 3 og 4

Rask celledeling, vekst og utvikling forekomme i den tredje og fjerde uke. I perioden mellom dager 25 og 28, begynner hjertet å slå, og knopper av armer og ben vises. Tidlige stadier av fordøyelsessystemet utvikler seg, og ved slutten av den første måneden embryo måler 1/5 av en tomme i lengde. Noen kvinner begynner å oppleve morgenkvalme (kvalme med eller uten oppkast) så tidlig som dette stadiet.

Ukene 5 og 6

Ved uke 5, vil du sannsynligvis ha gått glipp av en periode og de fleste hjem graviditet test kits kan bekrefte graviditeten (noen merker kan bekrefte dette enda tidligere enn dette). Embryoet har begynnelsen på en hjerne og ryggmarg. Uke 6 ser hjernen begynner å vokse, og øynene til å utvikle. Den vordende mor begynner å bli trett lett.

Uke 7 og 8

Barnets organer har begynt å danne, og han eller hun nå måler omtrent det samme som en nyre bønne. Formen av hodet er også forming, og det nevrale rør, som forbinder hjernen til ryggraden, lukkes.

Uker 9 og 10

Babyen er nå kalles et foster, og ansiktet er gradvis forming. Hender og føtter er å ta form, og organer fortsette å utvikle.

Uker 11 og 12

Fosteret hjertefrekvens øker og hjertet utvikler sine kamre; tarmer og nyrer begynner å fungere, og de ytre kjønnsorganene begynner formasjon. Ved uke 12, er du på slutten av første trimester og kvalme kan stoppe. Risikoen for spontanabort er kraftig redusert, og fosteret måler nå rundt 4 inches.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com