Kan Hormonelle Acne Cyster bli påvirket av kosthold?

November 19
Kan Hormonelle Acne Cyster bli påvirket av kosthold?

Hormonelle akne cyster kan ligne kviser fra tenårene, eller du kan plutselig utvikle dem i voksen alder, selv om du aldri har hatt kviser som tenåring. Disse blemishes er vanligvis store, hovne, smertefull og fylt med pus. For noen mennesker, kan kostholdet gjøre akne verre. Hormonell akne kan også bli forverret av stress, som også kan påvirke din diett. En hudlege, spesielt en som inkluderer ernæring som en del av behandlingen, kan hjelpe deg å kontrollere cystisk akne.

Definisjon

Hormoner spiller en rolle i akne når den først utvikler seg, vanligvis i løpet av tenårene. Dine hormoner utløser talgkjertler i huden til å produsere sebum, eller olje. Andre faktorer spiller en rolle også, slik som opphoping av døde hudceller og akne-forårsaker bakterier som lever på huden. I en pressemelding fra American Academy of Dermatology fra 2004, Diane S. Berson, en assisterende professor i dermatologi, forklarte at når voksne kvinner lider acne, hormoner er som oftest den primære årsaken. Som et resultat av denne type akne ofte ikke svarer godt til de samme typer av akne behandlinger som kan ha vært effektiv i tenårene.

The Role of Diet

Den typiske amerikanske dietten er rik på raffinerte karbohydrater som sukker, kjøtt og meieriprodukter. Disse matvarer øke nivåene av hormonet insulin, som øker mengden av betennelse i kroppen som kan forverre akne. Høye nivåer av insulin og inflammasjon også heve kortisol og andre steroider som har lignende effekt som androgener - mannlige hormoner - for eksempel øke oljeproduksjonen som bidrar til akne. Holde kortisolnivå lav er en av kosttilskudd mål ved behandling av akne, ifølge hudlege Nicholas Perricone i "The Acne Prescription."

kjønns~~POS=TRUNC forskjeller~~POS=HEADCOMP

Kvinner lider mer fra virkningene av diett i hormonell akne enn menn, påpeker Perricone. Selv om begge kjønn føle virkningene av overindulging i mat som øker hormoner som insulin og kortisol, kvinner har også å takle den resulterende økning i androgener i kroppen sin. På den annen side, er menn ikke er så berørt av denne økningen i mannlig-type hormoner. Videre kvinner også kan lide av akne en gang i måneden i tiden rundt menstruasjon eller under graviditet og menopause - andre perioder når hormonene svinger.

anbefalinger

Hvis du har behandlet voksen eller hormonell akne cyster på din egen med liten forbedring, bestille en time hos en hudlege. Prøv å finne en hudlege som kombinerer en ernæringsmessig tilnærming med en vanlig en for behandling av akne. Endre kosthold ved å unngå insulin og kortisol innsamlingen matvarer som raffinerte karbohydrater og melkeprodukter kan være fordelaktig. Andre behandlinger for hormonell akne omfatter p-piller, aktuelle og muntlig antibiotika og isotretinoin, en syntetisk form av vitamin A tatt muntlig. Snakk med legen din om stress-reduksjon teknikker også. Når du er stresset, er det mer sannsynlig å kreve mat som øker insulin og kan forverre akne, slik som melkesjokolade, bakevarer og gatekjøkken.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com