Sunn snacks for Ages 4-6

December 9
Sunn snacks for Ages 4-6

Barn mellom 4 og 6 år gamle kan være kresen eaters, men de er også i en alder hvor utseendet og følelsen av en matbit kan gjøre forskjellen mellom om de er villige til å prøve noe nytt, eller slå opp nesen. Opprette sunne snacks for denne aldersgruppen er lett når du huske på noen grunnleggende prinsipper. Gjør måltider fargerik å appellere til unge barns visuelle sans og appellere til hans taktile behov ved å gi ham noe å forstå og ta tak før du spiser den.

Frukt Salsa og Chips

Lag din egen mild salsa for 4 til 6-åringen bruker cherrytomater, eple, pære, grønn og gul paprika, rødløk, honningmelon og en liten jalapeno pepper. Hakk alle ingrediensene og bland med limesaft og en klype sukker, salt og spisskummen. Hvis barnet ikke kan stå noe eksternt krydret, kan du la ut jalapeno. Chill i kjøleskapet over natten. Serveres med butikk-kjøpte bakt tortilla chips eller lage din egen ved å kutte mel tortillas i trekanter og baking i ovn ved 350 grader i 10 til 15 minutter.

Dips og kjepper

Barn elsker å dyppe ting, så skaper en kombinasjon av dippable pinner og interesse fall for 4 til 6-åringen til å mikse og matche. For pinner del, bruk en kombinasjon av skiver selleri, baby gulrøtter, agurk pinner, rå brokkoli buketter, saltfrie pretzel pinner, epleskiver, graham crackers og hel-hvete kjeks. Fyll små skåler eller kopper med eplemos, yoghurt, cottage cheese, peanøttsmør, guacamole eller kremost. Oppmuntre lite explorer til å prøve ulike kombinasjoner, og prøv å ikke grimase når hun begynner å blande dips sammen for å skape nye smaker.

Banana Pop

Når 4- til 6-åringen har vært aktivt spille hele ettermiddagen og ønsker en matbit å kjøle ham ned, med hjemmelaget banan spretter på hånden kan være en livredder. Bare skyv en popsicle pinne inn i en skrellet banan, rulle banan i yoghurt og deretter dukkert i knust tørt korn før du legger den i fryseren over natten. Gjør noen av disse kule godbiter om gangen, slik at du alltid har en på hånden når du barnet er etterlyst for noe kaldt.

Ham and Cheese Roll-Ups

Skinke og ost gjør en barnevennlig kombinasjon for å få protein til barnet ditt. Bland myk kremost med en håndfull hakkede valnøtter og tørkede tranebær. Fordel blandingen på finsnittet kokt skinke. Starter i den ene enden, rull skinke skive opp for å gjøre en lang rullet tube. Chill hele greia i 15 minutter og deretter skjære diagonalt i biter som små hender kan holde.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com