Hvordan lære en nybegynner Yoga klasse

May 21

Undervisning en begynnelse yoga klasse krever en god del tålmodighet, men det kan også være en svært givende opplevelse. Vi presenterer positurer, positurer og filosofi til nye studenter gir deg en sjanse til å starte sin yoga reise på en positiv notat, som forhåpentligvis vil holde, slik at de blir faste deltakere. Samtidig kommer en stor ansvar med å lære en nybegynner yoga klasse; Studentene vil være avhengig av deg for veiledning når de skal lære hva yoga er og hvordan du gjør det.

Trinn 1

Forklar hva yoga er å nybegynner klassen. Mange tror at yoga består bare av de fysiske positurer, men det er faktisk åtte lemmer eller fokusområder, til yoga. Yoga Bevegelse melder at de åtte lemmer er, ikke-vold eller Yama, indre disiplin og vi behandler oss selv eller niyama, fysiske positurer eller Asanas, kontroll av pusten eller Pranayama, tilbaketrekning av sansene eller Pratyahara, konsentrasjon eller Dharnana, meditasjon eller Dhyana og absolutt lykke eller Samadhi. Selv om fokus er på Asanas i timene, gjør alle disse åtte aspekter spiller inn. For eksempel vil en student mest sannsynlig ha en enklere tid å mestre nye positurer hvis hun lærer å fokusere og konsentrere seg om reisen av læring positur mens slippe tanken på å måtte oppnå noen ideelle utfallet.

trinn 2

Fjerne den misforståelse at du må være fleksible for å praktisere yoga. Det er mange mennesker som ikke engang forsøker yoga fordi de er under inntrykk av at deres stramme eller korte muskler gjøre dem en yoga outsider. Gjentar at yoga er for absolutt alle, uansett ferdighetsnivå, alder eller grad av styrke eller fleksibilitet. Yoga vil hjelpe dem å forbedre sin fleksibilitet, noe som er viktig for å forebygge skader, stramme muskler trekke og rive lettere. Elongating og skape mer elastisitet i musklene vil gjøre dem føler seg bedre samt forbedre sine prestasjoner i idrett eller andre fysiske aktiviteter.

trinn 3

Lær de grunnleggende positurer. Å la elevene å mestre de grunnleggende stillinger vil skape tillit til dem når du går videre til mer utfordrende positurer og sekvenser. Yoga Journal antyder ansette bruk av repetisjon med disse positurer, slik at de nye studentene bli helt komfortabel med bevegelsene. Foreslåtte positurer er barnets positur, nedover hund, planke, solen tiltaleformer, kriger jeg, kriger II, trekant, side-vinkel positur, bridge og lik positur, eller savasana.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com