Acidophilus og Acid Reflux

December 27
Acidophilus og Acid Reflux

Acidophilus er en probiotiske som folk bruker for en rekke forhold, blant annet fordøyelsesproblemer, som acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom, som det er en naturlig og rimelig måte å bidra til å redusere og forebygge symptomer på disse tilstandene. Som alltid snakke med legen din før du prøver noen hjemme rettsmidler, spesielt hvis din acid reflux er kronisk eller alvorlig.

Forstå Acid Reflux

Sure oppstøt oppstår når lukkemuskelen ved bunnen av spiserøret svekker eller lukkes ikke tett nok. Dette muliggjør en tilbakestrømning av innholdet i magen i spiserøret. Matallergier, bakteriell overvekst i tarmen, og mat følelser kan også føre til reflux. I tillegg kan gass presse mot lukkemuskelen og tillate magesyre å reise tilbake opp i spiserøret og svelg. Symptomer på reflux kan være kvalme, raping, hoste, en brennende følelse i brystet, gulpet opp mat og en sår hals.

Hva Acidophilus er

Acidophilus er en type av sunne bakterier som lever i kroppen - vanligvis, bor det i tarmen. Denne bakterien bidrar til å redusere acid reflux ved å balansere sure nivåer i kroppen din. Det kan også bidra til refluks ved å hindre og å redusere veksten av farlige eller skadelige bakterier i tarmen og mage. Acidophilus gir også kroppen din med enzymer som bidrar til å forbedre fordøyelsen og kan bidra til å lette acid reflux symptomer.

vanlige Kilder

Du kan finne acidophilus i meieriprodukter som kefir, yoghurt eller melk med L. acidophilus lagt til den. Den soyaprodukter tempeh og miso er også gode kilder til acidophilus. I tillegg er acidophilus finnes i matvarer som tomater, løk, bananer, bygg, hvitløk, honning og hvete, og du kan også finne det i tablett eller kapselform. Selv acidophilus ikke har en spesifikk anbefalt dosering, University of Maryland Medical Center foreslår at du tar mellom 1 og 15 milliarder kolonidannende enheter av acidophilus daglig.

vurdere denne

FDA har ikke godkjent acidophilus å behandle acid reflux, så snakk med legen din før du erstatning acidophilus for over-the-counter eller reseptbelagte syre reflux medisiner. Du kan oppleve bivirkninger som gass eller oppblåsthet for et par dager etter inntak av acidophilus. Hvis du opplever betennelse i ansiktet eller utvikle elveblest, pustevansker eller utvikle hevelse i svelg, tunge eller lepper etter inntak av acidophilus, deretter oppsøke lege umiddelbart, da disse kan være tegn på en alvorlig allergisk reaksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com