Hva er årsaken til Fibroids i kvinner?

August 9

Uterine fibroider, også kjent som leiomyomer, er godartet, noncancerous svulster i muskelen laget av livmor. MayoClinic.com antyder at fibroids er en utbredt tilstand blant kvinner, og rammer cirka 75 prosent av den kvinnelige befolkningen på et eller annet tidspunkt i livet. Ifølge naturopathic lege, Dr. Tori Hudson i hennes bok, kvinner Encyclopedia of Natural Medicine, fibroids er følsomme for østrogen. Hun nevner at det overskytende og / eller dominans av østrogen, ifølge populær teori, stimulerer veksten av fibroid tumorer.

Anovulasjon

Anovulasjon er svikt i de kvinnelige eggstokkene å slippe et egg i løpet av menstruasjonssyklusen. Hudson sier at i løpet perimenopause, hvor det er færre egg til å bli utgitt samlet, er anovulasjon vanlig, som er fibroids. Hudson tilskriver dette alminnelighet til begrepet relativ østrogen overflødig, også kjent som østrogen dominans. Østrogen hos kvinner med anovulatoriske sykluser er ikke alltid overdreven. I mange tilfeller viser det seg imidlertid slik fordi østrogenets motstående hormon, progesteron, er lavere enn det burde være. For eggstokkene til å produsere progesteron, må eggløsning forekomme. Dr. Christiane Northrup, MD i sin artikkel, "østrogen dominans", sier at opplevelsen av anovulasjon forårsaker østrogen for å ofte gå uten motstand, og dermed blir dominerende og i kraft, stimulere veksten av fibroids. Vanlige årsaker til anovulasjon inkluderer pre / peri-menopause, overdreven kroppsfett (Dr. Northrup utpeker "overdreven" som noe over 28 prosent), og insulinresistens eller pre-diabetiker tilstand som kan oppstå i forhold som polycystisk ovariesyndrom ( PCOS).

Understreke

Northrup fortsetter å si at i industrialiserte land som USA, kan østrogen dominans tilskrives stress hormoner adrenalin, noradrenalin og kortisol. Høye nivåer av disse hormoner er forårsaket av kronisk eller for høye nivåer av stress. Kjønnshormoner, som progesteron, er produsert i eggstokkene og i binyrene hos kvinner. Binyrene også produsere stresshormoner. Northrup nevner at store mengder kortisol kan føre til adrenal utmattelse eller dekompensasjon. På grunn av det faktum at det utmattede binyrene også spille en rolle i sex hormon produksjon, er ineffektive kjertlene produserer mindre mengder progesteron, over tid potensielt å indusere en tilstand av relativ estrogen overkant og fibroid vekststimulering.

Kosthold

Kvinner eliminere ubrukte eller store mengder av østrogen gjennom tarmene. Kronisk forstoppelse er en hyppig årsak til resirkulering og oppbygging av hormoner som skal ha blitt løslatt fra kroppen. Northrup nevner at en lav fiber diett, høy i raffinerte karbohydrater kan ofte føre til østrogen dominans. Løselig fiber øker krakk klumpetheten, som stimulerer avføring og holder østrogen som er i kroppen i sin bundne eller ikke-aktiv form. En 2004 artikkel av kiropraktor, Dr. Nicholas Leroy, med tittelen "livmor Fibroids: En integrerende tilnærming" bemerker at ved å øke bindende protein, sex hormone binding globulin (SHBG) kan løselig fiber være nyttig for å redusere østrogen i behandling av muskelknuter .

Miljø

Industrialiseringen av verden har betydelig økt menneskelig eksponering for menneskeskapte og mange ganger, østrogen-mimicking produkter. Katolen Yardley, medisinsk herbalist og forfatter av artikkelen "Xenoestrogens og helse", nevner at xenoestrogens, østrogener fremmed for mennesker eller kjemisk produsert, kan øke den totale belastningen av østrogen i kroppen og kan stimulere østrogen-sensitive vev. Xenoestrogens kommer i form av kosmetikk, toalettartikler, farmasøytiske legemidler, myk plast, p-piller, mat tilsetningsstoffer, hormoner injisert i husdyr og plantevernmidler i mange vanlige spist matvarer, sier Nicholas Leroy, DC.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com