Romkamerat husregler

September 21

Unngå stress og konflikter ved å sette klare husregler med din samboer eller romkamerater. Helt fra begynnelsen, komme til en enighet om konkrete potensielle problemer, som for eksempel deling av rom og innkjøp av dagligvarer, uavhengig av ditt forhold til dine romkamerater før flyttingen er fullført. Når de første reglene er satt, vurdere dem 30 dager senere og periodevis løse problemer før de kommer ut av kontroll.

Bli enige om Space

Identifisere felles eller egen plass tidlig i forholdet. Hvis hver romkamerat har et soverom, må alle romkamerater er enige om ikke å gå inn på rommet uten tillatelse. Divide lagringsplass, for eksempel kjøkkenskap, tidlig i ordningen slik at hver romkamerat å ha personlig plass i delte områder. The University of Maryland sier romkamerater skal bli enige om hvem som skal gi det møbler og hvordan boareal bør settes opp og dekorert. Hvis varene må kjøpes, dele kostnadene eller avgjøre om en person er villig til å kjøpe bestemte elementer, for eksempel en TV, og holde dem etter at du ikke lenger bor sammen.

Sett en tidsplan

Diskuter planen for hver romkamerat, og legge det ut hvor det vil bli sett hver dag. KidsHealth.org forklarer at en "morgen person" og en "night person" kan kjempe for å leve på samme plass hvis planen ikke er diskutert. For eksempel kan de romkamerater etablere en regel som i løpet av uken, bør lydnivået på radio eller fjernsyn holdes på et minimum etter en bestemt tid på natten. Også diskutere hvor sent gjester kan bo.

Identifiser husarbeid

I noen boformer, rett og slett om at alle romkamerater må gjøre sin del for å holde hjemmet rent og plukke opp etter seg er tilstrekkelig. Sett opp spesifikke oppgaver eller krav for hver romkamerat å unngå en konflikt i fremtiden. Enten opprette en synlig ork diagram som viser hvilke romkamerat håndterer hvilke oppgaver, som å ta ut søpla eller kjører oppvaskmaskinen - eller dele husarbeid permanent.

Diskuter Sleepover Gjester

Uavhengig av årsaken en gjest i huset er å tilbringe natten, sette opp grunnregler før det noen gang skjer. Dele stue med romkamerater er vanskelig nok, men å måtte våkne opp til en besøkende kan være frustrerende. Avgjør om overnattingsgjester er akseptable i løpet av uken eller i helgene, og hvor mange netter per uke eller måned er utholdelig. Det samme gjelder for signifikante andre.

Bestem Mat og drikke Regler

Diskuter om du vil dele eller holde atskilt all mat og drikke. Det samme gjelder for delte rengjøring elementer, toalettpapir, vaskemiddel og andre husholdningsprodukter. Enten godtar holde disse elementene helt separat, eller enige om å dele visse elementer. Diskuter om å merke elementer for klarhet og hvordan delte elementer vil bli betalt for. Bytter kjøpe de delte elementer på en ukentlig basis, eller en romkamerat kan gjøre shopping og de andre betale sine deler av regningen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com