Hva er noen bruksområder for Flytende Aloe Vera?

March 31

Hva er noen bruksområder for Flytende Aloe Vera?


Mange vet at aloe vera kan fungere som en kraftig smokk til solbrent hud, men få vet mye om de andre helsemessige fordelene det gir. Det har nesten 20 aminosyrer og en rekke vitaminer og næringsstoffer. Flytende aloe vera er et gult stoff som kommer fra aloe vera plante. Den flytende form av dette anlegget kan gjøres om til en juice, spray, gel eller kapselform, og har mange andre bruksområder.

Fordøyelsen Helse

Bruk aloe vera væske i juice form for å holde deg regelmessig og fremme optimal helse av tarmer. For eksempel kan aloe fungere som en mild avføringsmiddel og forhindre lagring av avfall i tarmene. Aloe vera væske kan hjelpe lindre og helbrede tarmer fra ubehag; ødelegge dårlige bakterier og gjær i magen. Dette kan fremme en større følelse av velvære og større mengder energi. Jonny Bowden, forfatter av boken "mest effektive naturlige botemidler på jorden," anbefaler å drikke 4 ounces om dagen etter behov.

aktuell behandling

Bruk flytende aloe vera til å behandle irritert hud. Påfør flere ganger om dagen for å Søn brent hud og gjelder for tørr eller betent hud som huden lider av eksem. For en irritert kløende hodebunn, jobbe litt flytende aloe vera inn i hodebunnen og la det trenge inn der i flere minutter før du vasker det bort. Selv om du ikke lider av noen hudlidelser, bruker det daglig som en fuktighetskrem. Plassere små mengder væske aloe vera på kutt for å hindre smitte. Noen har funnet flytende aloe vera for å redusere rødhet og hevelse og bistå i healing.

Anti-aging

Flytende aloe vera er stappfulle av antioksidanter som bekjemper frie radikaler som kan fremskynde aldringsprosessen. Dermed kan drikke flytende aloe vera redusere eller begrense denne prosessen. Ifølge forskerne Pandarinathan Chithra, GB Sajithlal og Gowri Chandrakasan i artikkelen "Influence av aloe vera på kollagen egenskaper," en muntlig og lokal applikasjon av aloe vera kan øke kollagen og elastin som hindrer aldring av huden. Bowden anbefaler å drikke 4 unser saften av en dag eller å ta to eller tre 500 mg kapsler med ren aloe vera væske.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com