Hjem rettsmidler med blekemiddel for tånegl sopp

July 6

Tånegl sopp, også kjent som onychomycosis, er knyttet til sopp som forårsaker ringorm, per American Academy of Dermatology. Soppen er vanskeligere å bli kvitt enn ringorm fordi den angrep negl og faktisk er beskyttet av tånegl. Blekemiddel kan drepe soppen, men krever bruk av blekemiddel i flere minutter, i løpet av flere dager. Det er to måter å bruke blekemiddel - som en suge og i en pastaform.

Advarsler om Bleach

Bleach, også kjent som natriumhypokloritt, er et etsende stoff og kan irritere hud, øyne og slimhinner. Alltid fortynne blekemiddel med vann før du bruker den på huden din. Vær nøye med å holde den kjemiske bort fra dine øyne og slimhinner. Hvis soppen ikke rydde opp innen åtte uker, bør du kontakte lege.

Bleach Solution Soak

Blekemiddelet suge bruker 1 ss. av blekemiddel og en liter vann i en bøtte eller lignende beholder. Per Health Veiledning nettsted, bør du trimme spiker og selv fil eller sand spiker ned så nær sengen som mulig å gjøre soppen mer tilgjengelig. Nettstedet anbefaler bløtlegging i 30 minutter daglig, enten i en økt eller to, eller tre separate økter. Den suge, ifølge Health Guidance, er den mest skånsomme måten å bruke blekemiddel og minst sannsynlig å irritere huden. Denne fremgangsmåte kan imidlertid også ta lengre tid.

Bleach Solution Lim

The University of California, Los Angeles, utgir "Dr. Olsens Ringorm og onychomycosis Treatment", som tar en mer aggressiv tilnærming. Dr. Olsen behandling anbefaler å påføre vaselin til spiker og legge en eller to dråper ufortynnet blekemiddel til vaselin. Blekemiddelet skal sitte i opptil 15 minutter før du skyller av i dusjen. Etter dusjen, anbefaler Dr. Olsen behandling sliping, eller filing, negle så nær sengen som mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com