Herbal Alternativ til Lexapro

September 3

Lexapro brukes ofte som et anti-depressivt. Dessverre, som med mange medisiner, folk noen ganger opplever bivirkninger, som kan inkludere søvnløshet, problemer med utløsning, langvarig tretthet, tretthet og økt svetting. Heldigvis kan mange urter som ikke har bivirkninger behandle depresjon.

Hvorfor bruke urter

Mange vet ikke at de foreskrevne medisiner vi bruker i dag er avledet fra planter. Ifølge "The holistisk Herbal Directory" av Penelope Ody, urter har spesielle kjemikalier som påvirker kroppen på forskjellige måter. Noen har kjemikalier for å tynne blodet, mens andre har kjemikalier som kan øke blodstrømmen. Visse kombinasjoner av urter kan arbeide sammen for å redusere symptomer som kommer med depresjon eller frigjøre endorfiner for å tillate følelser av ro og lykke.

te

Drikke varm te i seg selv er beroligende. En oppskrift er gentian rot te. Du trenger ½ oz. finhakket poppel bark og ½ oz. gentian roten. Bratt både urter i 2 pints vann i 15 minutter. Deretter legger ½ oz. agrimony og ½ oz. centaury. La det småkoke i 10 minutter, kjølig og belastning. Hvis du vil, tilsett honning å blidgjøre. Doseringen er 3 til 4 ss mellom måltidene. Kjøle ubrukte, noe som bør holde seg frisk i to uker, og varme opp etter behov. Også prøve rosmarin-salvie te. Kok 2 kopper vann med 1 ts. rosmarin og 1 ts. salvie. Fersk rosmarin og salvie er best. Bratt i 5 minutter, sil og drikke dette daglig. Sist, kan du gjøre fedd te. Kjøpe enten salvie, kamille eller peppermynte-te, og forberede det i henhold til instruksjonene. Legg knust nellik og en dash av ginseng pulver.

Tinkturer og kapsler

Hvis du ikke er en fan av te, kan du foretrekker tinkturer. En populær anti-beroligende skjær funnet på holisticonline.com krever en ts. anstrøk av johannesurt er blad og ½ ts. tinkturer av lakris rot, ginseng røtter og sitronmelisse blader. Deretter kombinere alle ingrediensene, og ta en dropper tre ganger om dagen. Johannesurt eller kava kava rot i kapsler kan hjelpe depresjon. Ta kapslene som foreslått på etiketten. Kapsler som inneholder en konsentrert mengde tørket urt assimilere i kroppen din enkelt og kan være mer effektivt for deg. Alle urter kan bli funnet på din helse mat butikken. Depresjon er en alvorlig sykdom. Søk hjelp hos helsevesenet utøveren før du starter noen urtemedisin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com