Foods å unngå for folk med høyt kolesterol

November 16

Foods å unngå for folk med høyt kolesterol


Ifølge US Centers for Disease Control, cirka 17 prosent av folk i USA har høyt kolesterolnivået i blodet. Høyt kolesterol er en primær faktor i utviklingen av hjertesykdom. Hvis du har høyt kolesterol, er det visse matvarer du bør unngå å spise for å redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Forbered ditt hjem

Forberede ditt hjem for å begynne å bruke bare matvarer med lavt kolesterol. Dette betyr at du bør kvitte seg med noen av de matvarer som har høyt kolesterol. Gi dem bort til familiemedlemmer eller venner. Hvis de ikke er i ditt hjem, vil du ikke bli fristet til å spise dem.

Shopping

Gå innkjøp av mat med en handleliste. Uten en, kan du lett falle byttedyr til å kjøpe ting du bør unngå. Butikker og produsenter oppmuntre impulskjøp fordi de vet at plassering på hyller produkt og ved kassa stå påvirkninger kjøpevaner. Hvis du har en liste, vil du ikke falle inn i deres feller.

Les etikettene på alle behandlet og ikke-bearbeidet mat du kjøper. Ikke kjøp bearbeidet mat som hermetisert ravioli, hermetisk supper laget med melk eller kjøtt og frosne middager. Se etter bearbeidet mat laget med hydrogenerte oljer og uten mettet fett.

Matvarer for å unngå

kjøtt
Slutte å kjøpe storfekjøtt og storfekjøttprodukter. Dette omfatter alle former for storfekjøtt som hamburger kjøtt, steker, biffer, biff pølser, lever eller andre biprodukter, og bearbeidet lunsj kjøtt laget med biff.
Unngå å kjøpe svinekjøtt og svinekjøtt biprodukter. Denne gruppen omfatter svinekoteletter, bacon, pølse, svinesteker, gris føtter, svinekjøtt skinn og kjøttpålegg eller pølser som inneholder svinekjøtt.
Fjærfe
Kjøp kylling eller kalkun i stedet for lam eller kalv. Kylling og kalkun har mye lavere kolesterol nivåer, så lenge du spiser dem uten hud.
Fisk
Velg mørk fisk over lys fisk. Mørke fisk er laks, sild, ørret, makrell og tunfisk Albacore enten fersk eller pakket i vann.
Unngå alle skalldyr, for eksempel reker, østers, muslinger og blåskjell. De har ekstremt høye kolesterolverdier.
egg
Kjøp egg erstatter i stedet for hele egg og produkter laget med hele egg. Du kan bruke erstatninger for eggerøre, omelett, oppskrifter som krever egg og hjemmelagde salatdressinger som Caesar dressing. Sjekk alle etiketter i butikken for å finne ut hvilke produkter som har egg, slik som mange bakervarer, quiche, iskrem og gryteretter. Kjøp bare pasta laget av sammalt hvete og uten egg.

Melk og melkeprodukter
Velg bare skummet melkeprodukter. Melk og alle produkter laget av den inneholde høyt kolesterol. Denne gruppen omfatter iskrem, smør, yoghurt (nonfat yoghurt er OK) og alle typer ost. Melk har ekstra kalsium du trenger for å holde seg frisk, så det er en viktig del av kostholdet ditt.
andre Foods
Unngå å kjøpe eller spise pommes frites, kaker, muffins, paier, smultringer, kjeks og kaker. Ikke bare har de fleste av dem inneholder høyt kolesterol, men de har også høyt sukker nivåer.
Kjøpe ikke-fett majones, salatdressinger og margarin. Men vær forsiktig når du kjøper margarin. Pass på at det ikke har noen trans-fett eller kolesterol. Flytende margarin har mindre hydrogenert fett, så det er et godt valg.
Bruk bare plante-baserte oljer slik som olivenolje og rapsolje. Ikke bruk smult eller fett fra kjøtt.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com