Hvilke matvarer bør du spise for å ha en flatere buk?

August 19

Hvilke matvarer bør du spise for å ha en flatere buk?


Mange søken etter en fast og flat mage. For å få denne ettertraktede fysisk funksjon, må du gjøre mer enn bare kosthold. Ingen magiske mat eller kosttilskudd finnes som kan utrydde mage fett; Men å spise riktig mat kan være et godt første skritt. Hvis oppblåsthet er den store synderen hindrer deg fra å ha den stram magen du ønsker det, å gjøre noen kosttilskudd endringer kan hjelpe.

egg

Mange helsebevisste personer unngå egg ut av frykt for at disse proteinkilder vil føre til høyere kolesterol; Men denne bekymringen stor grad har vært over-oppgitt, melder Fitness magazine. Ikke bare er dette mat ikke dårlig for deg, men det er også en effektiv kosttilskudd komponent for å legge til hvis du er ute etter å redusere magen bloat. Fordi egg er protein-pakket, de holde deg følelsen fyldigere lenger, en følelse som kan stoppe deg fra over-spising og forlater deg med en mer stram mage.

Fullkornsbrød

Mange typer hele korn brød er fiber-fylt, og kan bidra til å forhindre forstoppelse, melder Kathleen M. Zelman for WebMD. Ved å erstatte bleket brød med hele korn alternativer, kan du redusere sannsynligheten for fordøyelses back-ups, hindre sjansene for å utvikle en oppblåst mage. Sørg for å sammenligne ernæring etiketter. Noen hel-korn brød har mindre enn 2 gram fiber per servering.

epler

Fordelen med gumlet på epler er todelt, melder Fitness Magazine. Først, disse fruktene er vann-rike som ikke bare er bra for hydrering, men også holder deg mett. De er også fiberrike, hvilket gjør dem fordelaktig for fordøyelses helse og, som et resultat, effektiv i å holde man pooch fritt.

Grapefrukt

Grapefrukt, lenge en stift i en sunn frokost, er en nyttig mat for de som ønsker å redusere mage bloat. Disse fruktene er ikke bare vann-tung, men de inneholder også B-vitaminer, melder ABC News. Dette vitamin er nyttig for å holde systemet fungerer som det skal og forebygge fordøyelsesreserve som kan føre til en oppblåst mage.

Yoghurt

Yoghurt kan være en stor dessert eller on-the-go snack, og kan også bidra til å holde system pumping. Som Fitness Magazine rapporterer, inneholder yoghurt probiotiske bakterier som har blitt knyttet til fordøyelsen helse. Fordi servering på denne godbit kan redusere oppblåsthet, gass og forstoppelse, kan yoghurt bidra til å gi deg den slanke og glatte magen du søker. Se etter lav-fett, lav-kalori versjoner med aktive bakterier; noen yoghurt har mer kalorier og fett enn iskrem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com