Kvalme Etter Sink

March 20
Kvalme Etter Sink

Selv om sink er et mineral som finnes i spormengder i kroppen din, er det involvert i flere livsnødvendige funksjoner. Uten nok sink i ditt daglige kosthold, kan du oppleve endringer i vekst og utvikling, immunsystem respons, hjernefunksjon og reproduktive evner. Hvis du ikke har nok sink i systemet ditt, kan legen anbefale en sink supplement, noe som kan føre til bivirkninger som magesyke. Alltid snakke med legen din hvis du opplever skadelige symptomer fra sink kosttilskudd.

doser

Selv om det er mulig å ta hensyn til en hvilken som helst dose av sink, blir høyere inntak anses for å øke risikoen for ubehagelige symptomer. For eksempel, er kosttilskudd som har 50 til 150 mg sink per dag assosiert med milde gastrointestinale symptomer som urolig mage og magesmerter, ifølge Linus Pauling Institute. Høyere doser av sink, slik som de som er mellom 225 og 450 mg, kan føre til mer alvorlige symptomer, inkludert oppkast. Andre mage symptomer forbundet med å ta for mye sink er diaré, kvalme og sterke magesmerter.

Tidsramme

Hvis du opplever kvalme og andre gastrointestinale symptomer relatert til å ta sink, de vanligvis skje innen tre til 10 timer med å ta tilskudd, ifølge "The New York Times." Dine symptomer bør opphøre hvis du vil slutte å ta tilskudd. Hvis de ikke gjør det, eller hvis du er usikker på om du bør slutte å ta sink, ring din lege. Hvis du opplever en umiddelbar allergisk reaksjon, som utslett, elveblest, hevelse tungen eller tetthet i brystet, søke øyeblikkelig medisinsk behandling.

merking

Alltid lese dine sink supplement etiketter nøye før du tar dem. De fleste kosttilskudd anbefaler å ta sink med eller etter å ha spist mat, noe som kan bidra til å redusere kvalme symptomer. Selv om du kan forvente noen mild kvalme når den først tar sink fordi kroppen justerer til å fordøye store mengder av supplement, fortsetter å oppleve kvalme med hver påfølgende dose er ikke betraktet som normalt.

Behandling

Dersom du opplever kvalme i forbindelse med sinktilskudd, kan du ønsker å konsumere mage-beroligende matvarer, for eksempel tørr toast eller kjeks. Hvis du opplever diaré eller oppkast som en bivirkning, kan drikke rikelig med væske holde deg fra å bli dehydrert. Dine kvalme symptomene vil trolig avta med tiden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com