History of Flag Football

February 3

Moderne fotball og flagg fotball - også kalt touch fotball - skilte veier i 1905. Inntil da var det alt ett spill, spilt uten bruk av verneutstyr og med nesten ingen fysisk tvang. Når 18 unge menn døde av voldelige spill, president Theodore Roosevelt gikk inn for å bringe orden til sporten. Moderne fotball, med sine regler og verneutstyr, ble født. Men noen menn aldri sluttet å spille den gamle måten, uten hjelm og skulderputer, og disse var forfedrene til flagg fotball.

Origins

Webster Dictionary offisielt datoer flagg fotball til 1933. Ikke lenge etterpå, etter 1940, det var alle raseri på amerikanske militærbaser som tjenestemenn valgte opp sidene og spilte mot hverandre. Siden USA ikke kunne sende fotball-mørbanket soldater i kamp, ​​takle en ballføreren å stoppe ham ble erstattet med den sikrere praksisen med å gripe et flagg festet til klærne hans. Når flagget var tatt, ble spilleren stoppet.

første Leagues

Når menn forlot militæret og dro hjem til familiene sine, tok de flagg fotball med dem. Spillet spredte seg til USAs byer og forsteder. Tidlig fritids ligaer var på plass av 1950-tallet. Et tiår senere, i 1960, den første flagg fotball organisasjonen National Touch Football League, dannet i St. Louis. Den NTFL forskjøvet reglene litt slik at en ballføreren ble stoppet ved å berøre ham, eliminere flaggene knyttet til spillernes klær.

College Teams

Ved 1970-tallet, hadde flagg fotball infiltrert høyskoler og egenutført lag dannet, med elever ved hver skole spiller mot hverandre. The University of New Orleans arrangerte den første National Collegiate Flag fotball-EM i 1979. To år senere, i 1981, sporten åpnet opp for å tillate skoler for å spille mot hverandre når innvielses National Collegiate Flag Football Championship fant sted i Shreveport, Louisiana.

moderne Leagues

Den NTFL var fortsatt sterk i 1988 da sin regiondirektør forlot organisasjonen å danne USA Flag Touch Football League. I 1989, USA Flag Football League Semipro dannet i North Carolina. Going "semipro" lov lagene til å representere sine byer og vinnere til å ta pengepremier, selv om de ikke var faktisk betalt for sitt spill. Den amerikanske flagget Touch Football League kom sammen i 1991. I 1997, alle organisasjonene sammen og dannet Professional Flag Football League, Inc. og flagg fotball gikk pro. Den første PFFL Pro Flag Bowl fant sted i 1997, og den første PFFL sesongen med en travel timeplan begynte i 1999 med seks lag som representerer Buffalo, Indianapolis, Cleveland, Toledo, Dayton og Columbus, Ohio.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com