Alternative Foods for et Vegetarisk

March 7

Alternative Foods for et Vegetarisk


Årsakene til å bli vegetarianer er varierte. Noen velger dette alternativet for helsemessige årsaker, mens andre gjør det for religiøse formål eller på etisk grunnlag. Et vegetarisk kosthold kan være veldig sunt, men som med noen diett, det som skal forvaltes godt. Selv om vegetarianer har besluttet å kutte visse matvarer fra kostholdet sitt, ifølge Mayo Clinic, er en sunn balanse fortsatt nødvendig og mulig.

Kalsium

En vegetarianer fortsatt trenger tilstrekkelige kilder til kalsium. Selv om noen vegetarianere vil fortsatt spise meieriprodukter, kutte noen disse fra sine dietter sammen med kjøtt. Noen gode kalsium alternativer er tofu, soyamelk og brokkoli. Yoghurt greener og grønnkål er også rike på mineralet.

iodized Salt

Jod er avgjørende for god organfunksjoner, særlig nyrer. Vegetarianere og veganere risikerer å jod mangel og helseproblemer som kan følge av det. The Mayo Clinic anbefaler å bruke 1/4 ts. av iodized salt per dag. Dette vil opprettholde riktig nivå av jod og sikre riktig organfunksjon.

Stryke

Vegetarianere må få en tilstrekkelig mengde jern i kosten til å produsere røde blodceller. Mørke, grønne grønnsaker, hele korn, erter og linser er alle gode kilder til jern. The Mayo Clinic advare om at en person trenger å konsumere store mengder av disse matvarene for å opprettholde en god jern teller. De anbefaler også å spise mat rik på vitamin C sammen med disse matvarene for å hjelpe dem å absorbere jern i kroppen mer effektivt.

proteiner

Protein er viktig for utviklingen av sterke bein og tenner. Heldigvis protein er ganske lett å få med ikke-kjøtt kilder. Egg og meieriprodukter gjør gir en tilstrekkelig tilførsel uten å måtte spise store mengder. For vegetarianere som eliminerer meieriprodukter, linser, bønner, erter og andre belgfrukter er en god kilde til protein.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com