Høyt vurderte Mountain Bike Sko

December 21
Høyt vurderte Mountain Bike Sko

Terrengsykling med clipless sko systemet gir deg ekstra forsikring mot en altfor tidlig ta av pedalene. Selv om det kan virke skremmende å koble deg til en sykkel på grove stier, klikk sko gi deg bedre tråkkeffektivitet og eliminere muligheten for en farlig slip. Terrengsykkel sko som får de beste karakterer fra syklister dele noen egenskaper som gjør dem intuitiv og komfortabel.

Syklet mer med klikk

En clipless sykling sko har en metall klamp langs bunnen som kobles til en mottakerbrakett på sykkelens pedaler. Klippet er lett utkoplet, men tanken på å være koblet til sykkel kan fortsatt være nervepirrende. En clipless system er klassifisert basert på stilen av klippet mekanisme, og for de fleste terrengsykkel sko, råder Shimano SPD system. SPD system er kjent som en to-hulls system med et enkelt forbindelsespunkt, i motsetning til de tre hull system som finnes på veien sykler.

Finne Perfect Fit

For de beste terrengsykkel sko, noen kjennetegn rutinemessig får mest ros fra lesere. Først og fremst, komfort og en sikker passform er avgjørende for terrengsykkel sko, siden en tøff stigning eller en rask akselerasjon kan legge mye press på toppen av foten. En terrengsykkel sko bør vikle foten fra alle kanter sikkert. Terrengsykkel sko med god polstring som ikke kveles føttene vil være det beste valget.

Å gjøre justeringer

Terrengsykler er et dårlig sted for tradisjonelle laced sykkel sko; blonder er en fare på stien, siden en ubundne sko kan bli fanget i kjeden og forårsake en ulykke. I stedet se etter en lukkesystem som bruker en plast lås og et hakk plastbånd. Dette systemet lar deg justere passform nøye. Dyktige ryttere kan selv gjøre mikro-justeringer mens du sykler. Disse hekter er vanligvis ledsaget av borrelås i midten og forfot, noe som gjør dette systemet raskt og enkelt å justere på fly.

Walk It Out

I motsetning til en road syklist, kan en terrengsyklist ikke ofte forutsi forhold i løypa. Av denne grunn, alle de topp-karakter terrengsykkel sko har en såle med dype kabelsko for trekkraft mens du går av sykkelen. Å bli tatt med en knust giret og ingen måte å gå ut av skogen er ikke en ideell situasjon, så en gummiert såle gir deg en backup plan for å komme tilbake til sivilisasjonen. Dette gjør terrengsykkel sko spesielt populære med cyclocross ryttere også, siden de vil ofte "portage", eller bære, sine sykler enn kjører seksjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com