Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten

May 7

Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten


Aromaterapi oljer kan brukes til å roe og slappe kroppen. Gravide kvinner opplever betydelig lettelse fra en rekke ulike symptomer gjennom bruk av aromaterapi. Enten du er ute etter å lindre kvalme, tretthet, dårlig fordøyelse eller en rekke andre symptomer, kan aromaterapi være svaret. Mens de fleste aromaterapi oljer er trygt å bruke mens gravid, er det lurt å oppsøke en profesjonell aromaterapeut eller lege om spesielle oljer før bruk.

Bruksanvisning

1 Bruk peppermynte eller peppermynte aromaterapi olje for å lindre morgenkvalme, kvalme og generell kvalme.

2 Prøv sitron aromaterapi olje for å lindre fordøyelsesbesvær, halsbrann og mage gass.

3 avlaste stress med salvie olje. Det har også vist seg å slappe av spente muskler og roe kroppen. Mange aromatherapists anbefaler å bruke denne oljen mens du er i arbeid.

4 Redusere angst med kamille aromaterapi olje. Denne oljen har vist seg å løse opp spenninger og oppmuntre til en rolig sinnstilstand.

5 bekjempe tretthet med sandeltre, lavendel eller neroli oljer. Alle har vist seg å redusere trøtthet symptomer. Du kan også prøve en blanding av grapefrukt, appelsin og lavendel oljer. Denne kombinasjonen har vist seg å lindre tretthet.

6 Bruk lavendelolje til å slappe av og roe kroppen. Lavendel er kjent for å oppmuntre en fredelig sinnstilstand og avslappende kroppen.

7 Tilsett noen dråper aromaterapi olje til bad. Oljen vil fordele jevnt gjennom hele badet og avgir en svak duft som du vil puste mens soaking i karet.

8 Påfør noen dråper av oljen til ditt tempel, sacrum eller magen. Ta kontakt med en aromaterapeut før man søker oljer til magen din.

9 Fukt en fuktig kompress med aromaterapi olje og bruke den til pannen. Dette fungerer godt med en kald klut.

10 Hold hetteglasset med olje under nesen og puster dypt.

Hint

  • Hvis du foretrekker lettere aromaterapi dufter, fortynne olje i vann før inhalasjon av duften.
  • Snakk med legen din før du bruker aromaterapi oljer under svangerskapet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com